Igen! :)
Igen! :)
Bár' -pár nap ajtócsapdosást elviselnék. :)
A vékonyabb kiadást kedvelem! :)
Nem az esetem. Nem veszünk össze Rajta. :)
Egy sakkparti megfelelő téttel??? Aki nyer az lesz felül:)))
Már tudom :)
Mennyire keleti régió?
Sz-Sz-B, BAZ, H-B?
Netán a várost is elmondod?
Csakhogy Linzből, netán Krakkóból, esetleg Rijekából merre orientálódjak :)))))))))
Ó én dőre nőci....pedig jól leplezem a szőkeségem:))))) automatikusan azt hittem ,hogy magyarhonban vagy... én a keleti régiót támadom:)))
Attól függ merre vagy vagy én merre vagyok.
Veszprém körül 300 km-es körzetben bárhol lehetünk...:))))))))
Ausztria, Szlovákia, stb...
Hoppá akkor hozzám vagy közzel??? Én tehetek tisztességtelen ajánlatott??
Szia
Látogatnám én, de vagy 300 km távolságból nehéz.
Bár ha én lennék Bush, és ilyen "tisztességtelen" ajánlatot kapnék, lehet hogy csak kocsiba vágnám magam :)))))))))
Szia.QCpassed..
Nagyon jól látod.. most érdemes Katót méginkább meglátogatni.. mert valszinü mindenkiben a Busht keresi:)))Vadmacskás lesz:))
Én is szeretlek Kató:)))Puszi
Sziaasztok.. mindenki!!!
Hogy vagytok, kinek ,hogy telt a hétvége?? katókám.. készülj, mert megy Bush, és letépi a ruhád:))) vagy te az övét:)))Gyengus volt a hétvége itt a fórumon... de láttom a stop:)))) oldalon is... kaptam jót, de arra már ,hogy mikor volt nálam, nem válaszol.. legalább tudnám én is hellyel közzel...ki ő... de álruhában volt ő is:)))
Szép napot nektek...
Csak remélem ,hogy remegő lábakkal távoznál... de bizom benne,hogy az én lábaim, is remegnének...:)))
Mint látom,Kató szerelmes..így csak te maradtál pircsi :)...töled is remegő lábakkal távoznék vagy csak akkor ha Kató-val foglalatoskodnátok? :)
Busht még álruhában is felismerném. :) Természetesen szerelmes vagyok, megmasszírozom és csak őt, de őt nagyon elkapom!! XD
Szia :)
Évődő fiatalok :)
Jó itt nézni, ahogy kinyílik szerelmetek virága, és te tövig rágott körömmel találgatod, hogy Bush, G K vagy P-P van az asztalon. Holott lehet, hogy csak Kovács Béla iparos ment masszíroztatni, és tudtán kívül jól járt.
Bár amilyen gondolatmenetet levezetett G K a szerelem-hűség párról, az tökre tetszett (komolyan).
Úgyhogy gondolkozhatsz: szerelmes vagy, vagy csak masszírozol, szexeltek is netán, vagy mind 3 vagy egyik sem, vagy csak 2...
Üdv + 'cakát.
Szia! :) De holnaptól lenne, jön Bush, majd szexelünk. :)))
Bezzeg itt nincs mit moderálni ;)
Madárdal hiányzik, de szép napos idő van, reggeli -8'-kal.
Most ittam meg a kávémat, sok szépet Neked is! :)