Akivel volt, visszatérő vendég, a többi kézimunkás volt.
Akivel volt, visszatérő vendég, a többi kézimunkás volt.
Ne má, most azt akarod mondani, hogy az elmúlt 4 napban nem volt egy fickó sem, akivel egy jót pászítottál volna?!?! Vagy igen, csak nem volt jó?! Jézusom, Pircsi, hallod ezt, hol a kardom :((
Kicsi Kató, éppen azon vagyok, hogy ne roncsam el, mingyá meglátod, csak még megvárom, mit írsz, aztán elmondom mi a szitu, OK?
Nem volt szex. Én egy kéjencet képzeltem el, aki végig dorombolja a masszázst, aztán széttépjük egymást.:)
Jé a Bush...No nekem megsughatod....megvolt???
Melyik nap volt, milyen fickó volt? Miből gondolod, hogy tutira nem én voltam?
Ne rontsd el, kérlek!
Humor nélkül nem élet a nemi élet, persze, hogy megvan, de ez is olyan, mint minden: néha kell egy kis pauza, hogy utána megint jól essen. Mondom, hogy olyan mint a szex! Vagy a nagy zaba. Nem is írtam 3-4 napja, hogy most annál érdekesebb legyen, pedig GK és PP jókat dumáltak, nagyon nehéz volt megállni, hogy beleszóljak, de hát dógom vót!! :))
Én is melozok,, csak hallgatom, hogy panaszkodnak nincs vendég... nekem hála van... láttom közszájon forgok a piroson.. még hogy öklözni.. hajam is égnek állt...Neked is megy a bolt??
Csak egy tippem van, aki állta a sarat, viszont többre számítottam, tehát az se Te vagy. :)
Már tom! Csak abba, hogy ki fog nyerni. Na gyere, mondd el tippjeid: hány gyanúsítottad van? Nem verlek át, meg fogom mondani az igazat. Csak még próbálom visszatartani a naaaaaagy-naaaaaaaaaaaaaaaagy vigyort :))))))))) mer azér elég jól álltam a sarat, asszem :))))))
A humorod megvan még? Jól jönne!!
Szia kedvesem :) Én se emlékszem. Mibe fogadtunk???
Na szia kicsi Szívem, igen, itthon vagyok megint, de már nem is emléxem....., mibe fogadtunk?! Mármint, hogy mi volt a tét?! Illetve a TÉTEM!? :DD
Szia Pircsim! Semmi baj. Igen, csendben vagyok, dolgozom ezerrel. És Te hogy vagy?
Szép estét!!
VAN ITT VALAKI?
kATÓ csendben vagy mostanában, mesélj mi baj?
Szép napot! Hogy telnek dolgos napjaid? Megvan már, akit keresel? Ilko tudom, merre van. Bushról fogalmam sincs, majd csak előkerül, aztán adjuk a formánkat! :)
Bush, haza értél már? Jelentkezz!!
Nóri Székesfehérvár? :)
Szia! Maradjon ez a mi titkunk. :)))
Szerintettek Kató-, és Bush merre van?? Együtt:??:)))