Nincs is ilyen nevű lány ... :P
Nincs is ilyen nevű lány ... :P
Sziasztok!
Pécs-Baja és környéke vonalon tudtok olyan hirdetőt, aki max 60 kg és meglehetős dolgozni intenzíven a testét? :)
Sziasztok
ha a Pati34 régen is ilyen névvel hirdetett Nyíregyen, akkor én voltam ennél a kedves termetesnél, maikor ott volt dolgom, Annak meg nagyon örülnék, ha eljönne Debrecenben is, szívesen meglátogatnám itt is, csak pozitív dolgokat tudok Róla mondani :)
Puszi várak! :)
szia
A kérdés adott ez a Pati az a Pati? Előző hozzászóló kap vajon választ.
Az lesz...😉
Igazad van! A fórum bejegyzései alapján egyértelműen rólla szól a történet! Reméljük talál helyet hamarosan!
Én szívesen befogadom magam mellé :)
Véleményem szerint nem egy városi panel dzsungel lakót akar a csajszi kitartani! :D
Értelmezted amit leírt?
Boldog békés karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Sziasztok, Nyíregyházán volt egy hölgy Lola masszázs, esetleg róla tud valaki valamit? Bitang erős keze volt.
Sziasztok. Van ez a Kiara nevű lány. Valaki valaki volt már vele/nála?
Köszi.
Hanyatt nem estem tőle azért ...😉
Sziasztok,
Szombathelyen 2 pasi 1 lány felálláshoz keresem férfitársamat kizárólag heteró alapon. Hírdető hölgyhöz mennénk. Aki komolyan gondolja, az privátban keressen.
Laura 26 nyiradony milyen igényes lehet :D csikkek szétdobálva a földön, ágynemű kiégetve... 😄
BÚÉK👉👌❤️
Boldog új évet kívánok!
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek, egészségben és Harmóniában teljen ez a 2024-es év!!! Any😘
Sziasztok fiuk. boldog uj évet nektek Budapest es Nyiregyhazan. puszi: Niki
Sziasztok! Debrecenben szoba kiadó. Pasi mentes a lakás,belváros. Igényes, korrekt lányt várok. Ha most kezdenél akkor is szívesen látlak, mindenben segítek. Érdeklődni a: 20 4225671 számon tudsz.
Hanna
Sziasztok lányok, asszonyok,hölgek.Debrecen-n keresek korrekt lakótársat aki egyedül dolgozik.
Csak magyar hölgyek,érdeklődjek.