Sziasztok!
Stefi36 tud valaki valamit róla? Múlt héten jártam nála kellemes csalódást okozott a többi lánnyal ellentétben akik vele dolgoznak. Brutál franciája érzéki odaadással ilyet 1000ből egy tud. Stefi jelentkezz, merz egy csoda vagx...
Sziasztok!
Stefi36 tud valaki valamit róla? Múlt héten jártam nála kellemes csalódást okozott a többi lánnyal ellentétben akik vele dolgoznak. Brutál franciája érzéki odaadással ilyet 1000ből egy tud. Stefi jelentkezz, merz egy csoda vagx...
Szia, érdekelne az ajánlatod, ha tudsz privátban egy elérhetőséget kérhetek? Köszönöm
Szia ott van az apróban a telefonszámom a nevem Nana
Üdv újra itt :)
Sziasztok!
Németországban bejáratott privát házba keresünk 40 éves korig csinos lányokat. Német nyelvtudás nem szükséges, kiutazásba, és papirokban tudunk segíteni.
0036703252459
Sziasztok Debrecenbe keresek egyedül dolgozó hölgyet .Csak magyar hölgyek érdeklődjenek .Köszönöm tisztelettel Nana
Szia üdv ujra itt .A visszatérő.
Szia! Én Nem találom a telefon számod!
Mivel nincs hirdetése.. az ilyeneket kerüld..
Érzéki franciára keresek hölgyet nem szopásra hanem franciára köszi
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy ismer-e valaki kismama hirdetőt?
Akár privátban is várom a válaszokat!
Előre is köszönöm.
csak írni nem tudok neked, mert apróhirdetéssel azt írja az oldal nem lehet
Igen tudom ,csak telefonon vagy itt cheten ha jóltudom:)
talicskapitány már bele trollkodot .Jó szórakozol XD
A Jazminmasszasnak sem volt hirdetése akkora balfasz hogy megnézése külön iskola talán nyóc osztályú kategória. De itt kommandós vagy hejszinelő a kisdrága
Sziasztok!
03.18-03.22-ig, Nyiregyházán igényes lakás egy fő részére, foglalható.
viber:30-3955804
Foglalás megtörtént.
Boldog Nőnapot Hölgyeim!
Sziasztok. Ismer valaki kismama hirdetőt ?
Nem tudom ki ekkora rajongóm, de sok ideje lehet mindent mínuszolni több profilról. 😁