Nem érdekela másokkal való nemi életed! Féltékeny leszek, tényleg! Én se írom le az enyémeket.
Nem érdekela másokkal való nemi életed! Féltékeny leszek, tényleg! Én se írom le az enyémeket.
OK, bocsi, tényleg nem azért írtam, csak ha eszembe jut, akkor...
Na hagyjuk, beszéljünk másról. Hogy vagy?
:-)
Neked még biciklid is van? Burzsuj!
Az egész családnak van.
Szeretünk bicajozni valahányan.
Meg quadom is :-)
Sz@rrá ment a mosógépem. Hogy lennék? Na, megyek.
Puszi pocidra! Jó éjt és álmodj velem! Vagy csak rólam? :)
Amúgy a bicaj nem burzsuj dolog.
Mindenkinek van már szinte.
Nekem nincs. Puszipá! Holnap itt a helyed!!
Ne gondolj rá!
Aludj jól te is.
Holnap ugyanitt.
Üdv és 'cakát.
Sziasztok!
Jól kezdődött a mai nap! Intelligens csávó felhív, érdeklődik. Elmondom a lehetőségeket,majd a következő párbeszéd zajlik:
-Olyat lehet, hogy a combommal fojtogatom a nyakad, meg a fejed?
-Te normális vagy??
-Igen.
-Hát, én nem hiszem. Minden jót!
Kezdetnek nem rossz. Mindezek után kapok egy még betegebb állattól egy levelet, amiben felsorolja, hogy mit szeretne.
Ezeket már inkább nem írom le.
És most közlöm Parasztfalvával, hogy lehet engem megpróbálni megalázni, sértegetni,hülyének nézni stb. Tudom, hogy a feljelentés óta sokaknak szálka vagyok a szemében,de lesz@rom. Veszprémben is vannak intelligens emberek, ők megtalálnak, visszajárnak. Addig hirdetek, amíg én jónak látom. Akinek nem tetszik, elfordulhat, keressen fiatal ribizlit magának, akivel azt tesz, amit akar. Innentől normális hívásokat várok. 138-as IQ-m van, azzal ne kezdjki,paraszt, mert a sz@rba alázlak!!
Üdvözlöm a PL fórum seggnyaló táborát!
Helló Kató..
Mesélj, ki húzzott fel ennyire????
Szia!
??? :(
Szia ilko,Kató bepöccent valamin,, ő szokott engem nyugira inteni, most én teszem ezt....
Hi!
Nemtom, amúgyis olyan furi. Régebben még irogattunk is, aztán egyszercsak nem válaszolt, megváltozott és nem tudom mi az oka azóta se. Én még küldtem egy smst, hogy mi a gáz, de mivel nem jött reakció, én meg nem olyan vagyok, hogy erőltetem mindenáron, ezért ennyiben hagytam...
Mi mindőnk furcsák vagyunk itt:))Lehet nincs ki sz összes kerekünk...:)))))ez a fórum is,, egyfajta pótcselekedet,mint a körömrágás:))
Szép estét...
Kató merre vagy? Többiek??
Most magammal beszélgessek??:)))
Szia!
Nem az itteni fórumozóknak írtam, nem nektek szólt. Akiknek, azok is olvassák,mint ahogy a korommal kínlódott két seggfej.
Amúgy jól vagyok, csak kicsit helyre tettem néhány 70-es IQ-val bíró agyát. Legalábbis ma normális hívásaim voltak, úgy, ahogy illik. Innentől annak van szerencséje, ha tahó, akir ráteszem a telefont. Jobban jár, mintha impotenst csinálok belőle, de legalábbis kisnyulat.
Gróf érti, hogy miért írtam! Rajta kívül talán PP. Gróf, ha tudná, hogy még mindig nincs vége az ügynek, itt lenne. Biztos érdekelné, de legyen ez meglepetés. :)
Szia:) Fehérváron voltam ma kikapcsolódni,meg úgyis fájt a kezem, szabadnap. Holnap már két vendég és intelligensek, kedvesek, mosolygósak és még humoruk is van.
Szia ilko! Olvasd el az utolsó leveled és megérted. Csak egy mondat nem kellett volna bele! Főleg ismeretlenül.