150?
150?
Ne már!!
Pókhasam nincs, de azért valamennyi van.
Közel a 4. X-hez ez már elnézhető.
Nem a kilót kérdezted?
De válogatnak, meg kérdeznek." Hány éves vagy, mekkorák a melleid, Borotvált vagy...?"
Na ez az, amilyen én totál nem vagyok.
Pocit szeretem, csak azt a kemény nagyot nem, meg se találja a kukacát. Mondtam,hogy bejössz! :)
Nem meséltem. Múlt héten volt egy vendégem, na neki nagy pók van. Hasra kéne feküdni a masszázságyon, ez már önmagában gond, gurul jobbra-balra. Valahogy eligazgattam,masszázs utána kézimunka. Dzsungel közepén kis kuki. Találd meg!
Kérdezem,miért nem borotválja legalább? (hosszabbnak is tűnne, de gonosz vagyok) Pasas mondja, hogy nem látja a hasától. Még meg is kellett borotválnom. Ingyé!!
A többség nem ilyen nálam. Illetve az ilyen nem jut el a címig.
A magasságodat, kedvesem.
Na ez télleg gáz.
Az enyémet megtalálnád, nyugi. Normális minden szempontból.
És nem gurulgatnék össze-vissza.
Már elképzeltelek. Jó vendég lennél és agyon kényeztetnélek! Kár, hogy olyan messze vagy! :)
További szép estét mindenkinek!!
Neked is és szépeket álmodj! Mondjuk rólam. :) Lassan megyek én is, jön fiacskám, még egy cigit elszív.
Na ez a nem mindegy.
Nekem volt olyan lány (és őszintén mondom, hogy vérzik a szívem, mert már nem dolgozik), aki azt mondta, hogy már örült, mikor én hívtam.
Ő volt eddig az egyetlen, akit istenigazából kívántam, és amúgy rajta is látszott, hogy szeret velem lenni, ezt tudom...
Szeva Bélám, legközelebb közlékenyebben...
'cakát.
Féltékeny leszek! Én is szeretnék. :(((
Én már nem cigizek rég óta.
Azért híztál meg.:)))
Esküszöm megoldjuk :-)
De ezeket nem azért írtam, hogy vagánykodjak, csak egyszerűen és szerénytelenség nélkül kultúrált vagyok, ápolt, illatos és tiszta.
És ezt ő nagyon értékelte, én meg azt, hogy ezt ő értékelte...
Na ebben totál igazad van: +8 kg, bár ennek ellenére tudok és szoktam is futni, a bicajozás meg szinte mindennapi dolog.