Szia bacardi!
Van a lányoknál egy régi aranyszabáj:A munka az munka,a magánélet az magánélet a kettöt nem lehet és nem szabad keverni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze idönként felborulnak a dolgok és mégis keveredik a kettö.Néhanapján az is elöfordul hogy jól sül el a dolog,és a vendégböl barát lessz de arra is volt példa hogy párkapcsolattá alakult a dolog.De ezek a ritkább esetek!!!!Az esetek nagyrészében arrol szol az egész hogy a lány észreveszi hogy vonzodik hozzá az illetö és ezt próbálja meglovagolni vagy kihasználni.Ha azt látja hogy barátként közeledik hozzá akkor barátságot szinlel,ha azt látja hogy szerelmes belé a pasi akkor szerelmet szinlel.Ez a lányoknak nagyon jó mert igy van egy fix visszajárojuk akit lassan ügyesen óvatosan le lehet huzni,lehet töle kölcsönöket vagy szivességeket kérni.Mert hát ugyis segit a balfék mert a barátjának gondol vagy szerelmes belém!!!!Ez addig szokott tartani amig jobb esetben a pasi észheztér,rosszabb esetben amig a lány elnem költözik vagy vissza nem vonul.Vannak lányok akikben azért van annyi becsület hogy mielött lelépnek azért rendezik az adósságaikat,de volt már rá példa hogy szónélkül lelépett tetemes adósságot hátrahagyva akár több pasinál is.Tehát ha a csajnak megszünt a privát száma amin tartottad vele a kapcsolatot akkor már ne reménykedj,ha akarna veled kapcsolatot tartani akkor megadta volna az uj elérhetöségét.Ha mégis feltünne akkor is légy óvatos,aki egyszer már lelépett máskor is megteszi.
Ezt sajnos saját tapasztalatbol tudom.Nekem is volt egy lány az életemben akit én barátomként tartottam nyilván.Volt privát telefonszám,E-mail.MSN,iwiw és minden egyéb kutyafüle ami barátokközött lenni szokott.Sokszor kért tölem segitséget,és néha pénzt is.Eleinte törleszgette is aztán már külömbözö problémákra hivatkoza haladékot kért.Amit én természetesen megadtam neki mert hát a barátom.Aztán egy szépnapon azt vettem észre hogy eltünt a lány!!!!!Megszünt a telefonszám az E-mail cim,az MSN elérhetöség és az iwiw-röl is törölte magát.Azóta eltelt majdnem kétév,de semmi konkrétat nem tudok róla azóta sem.Egyes pletykák szerint külföldre ment és ott kezdett uj életet.Azt is rebesgetik hogy nem én voltam az egyetlen akit bepalizott,és hogy egy egészen szép összeget szedett igy össze mielött lelépett.Nekem 30 ezrem bánta,de állitólag volt olyan is akit százezrekkel csapott be.
Ne értsen senki félre,én nem éltalánositani akarok!!!!!!!!!!!! Hálistennek vannak becsületesen dolgozó lányok szépszámmal,és vannak olyanok is akik azért kezdenek barátkozni mert valóban szimpatikus nekik az illetö,és valódi barátság alakul ki közöttük.De sajnos ez a ritkább!!!!!