ez már okééééééé?????????????????? :))))))))))))))))))))))))
ez már okééééééé?????????????????? :))))))))))))))))))))))))
Megkaptam, de ahhoz kajának nem sok köze van :)))
Gondoltam :DDD
meg kptad.remélem!!!!!!!!!!!!!!!!! nem kis unkámba került.:))))))))
Azt is szedtem, anyósomnak! :)
laza 30 perc altt kész lett.minden csak a logisztikán múlik.
Szia!
A galócával azért vigyázz!! :)
Mosolygós Napot Mindenkinek :-))
Használjuk ki ezt a szép időt, kiránduljunk egy kicsit. :)
Ma a Koloska völgyben sétáltunk vagy másfél órát, rengeteg gombát szedtünk, majd a Borcsában ebédeltünk.
Azért csak vigyázz magadra, kár lenne érted! :)
Nem gondolkodtál még azon, hogy írsz egy receptes könyvet modjuk "Húsételek vándorkasza módra" címmel, kiadatnád, mennyit kaszálhatnál rajta!
Köszönöm agódásodat,de semmi gáz,van nekem egy CARSILL nevü gyógyszerem finnországból kaptam ,ami direkte májméregtelenítő.
Ök ezt marék szám eszik piázás után,ök már csak tudják!!!!!
Jó reggelt!
Ne igyál már annyit! :D Megnő a májad, aztán meg összezsugorodik, de legalább néha méregtelenítsd!
Recept májméregtelenítésre:
Máriatövismag 1 mokkáskanál összetörve porrá, 1 mokkáskanál mézzel összekevered, reggel ezt megeszed, nem jó, de kitisztítja a májad kúraszerűen és nincs mellékhatása. Élj sokáig!
Csááá Kató,sajna nem jött ösze az utazás ,a téma egy ideig fagyasztva,de ami késik az nem múlik.
amúgy jóóóóóóóóóóóó regelt./ isteni ez az uborla lé ,ég a belem mit állat./
Jobb csetelni, nem kell várni ennyit. Azért itt is jó!
Szia!
Te még ébren? Nagyon aktív voltál ma! :)
Köszi, neked is!!
Jó éjszakát, szép álmokat és sikeres holnapot mindenkinek!
jav. húsos akart lenni, de ez a szívószál! :)
Hali!
Mikor jársz erre? Jössz egy kis krampampuli kóstolóval! Képzeld kaptam egy jópofa fütyis szívószálat, azzal állítólag jobban üt a serital :)))
Szia rubintom!
Bizony úsos, sok hússal!! :) Biztos finom, majd referálok. Hétvégén. Addig nem érek rá kipróbálni.
Hogy vagy?
Gyerekek ha valakinek jó kis receptek kellenek ,bulikra,másnaposságra,vagy csak egyszerüen egy jó kis ebédre,ha meg akarsz villanni,egy kis egzotikummra vágyva,szólj és megadatik,nem mellékesen igen olcsó kaják é ennek ellenére kiadósak.:))))