Ok. Igazad van, rosszul olvastam :)))
Ok. Igazad van, rosszul olvastam :)))
Na ilyenekből vannak a félreértések. Olvass vissza légyszíves, miről is írtam? :)
Ha rákeresel a neten: IO nem IQ a kávé márkája.
"...Ha Budapesten jár, keresse fel referencia viszonteladónkat, ahol a legszélesebb választékot találja bonbonjainkból. Emellett kiváló forró csokoládéval, IO kávéval és más finomságokkal várják a partnereket...."
Nem bántottál meg, csak az IQ-kávé tűnt egy kissé sértőnek (nem az én számomra, általában). Örülök, hogy rendbe jöttél, az életedet nem ismerhetem, arról nem írtál, ne haragudj, ha én bántottalak meg! Az viszont biztos, hogy a gyomrát, meg a szexet mindenki szereti :))) Miért beszélünk erről a legtöbbet? Lépek, fiamnak kell a gép. Majd este, ha beenged :)
12-éves korom óta dolgozom, lassan 51-leszek ha leszek. Dolgoztam és dolgozom éppen eleget, most is két ember helyett. Három hét "szabadságon" voltam beutalóval Balatonfüreden, mivel tavaly szívinfarktusom volt, amit túléltem. (..közelmúltban történt helyzetleírásból talán nem is csoda?) Ez alatt jártam be a környéket, de mivel közel voltam át-hívtak, mert sz "iszap" miatt talán szükség volt tapasztalatomra. Mivel megcsodáltam a veszprémi várat így bementem a kiállításra is.
Születésnapi ebéd volt tegnap, erről írtam.
Szia!
Elnézést kérek, ha megbántottalak!? Mivel csúfolódtam? Ezt most nem értem.
Szia!
Nálunk minden elfogyott, vándorkaszának kiváló receptjei vannak ragadozók számára. Hiába csúfolódsz!
Merre kirándultál mostanában? Tudod, az emberek többsége, köztük én is, legfeljebb irigykedhet rád, mi hétköznap dolgozunk, ha esik, ha süt a nap. Viszont egyszer nyugdíjasok leszünk és mi is felfedezhetjük azokat a helyeket, vagy egy részét, ahol megfordultál, megfordulsz. Én a kiállításokért annyira nem vagyok oda, nem is minden festő jön be, nekem Vasarely a kedvencem. Pécsen voltunk (nem most), akkor épp nem külföldön voltak a képei, az egyik szobába belépve megszédültem.
Az a kiállítás tetszett, órákat nézegettem a képeit, miután egyenesen tudtam járni :) Hát, másnak Munkácsy. Őt is láttam már, de hamarabb végeztem, ízlések és pofonok.
Bocsánat de vendégek jöttek, itt kellett hagynom a gépet. Az ebéd nagyon jól sikerült, szinte minden elfogyott. A leveshez készült még sütőben pirított kifliszeletkékre olvasztott gorgonzola sajtos falatkák és olajban hirtelen sütött sózott zellerlevélkék. :) A többi változatlan volt. Minden elfogyott, az utolsó morzsáig.
igyekszem :)
ha direkt,h nem kib@szott jóóóóók
kezdesz egyre izgalamasabb lenni.:):):):):):)
Na, mi ez a "csend"? Alig vagy cinikus, de ez az intelligens emberek kiváltsága. Nekem bejön.
Miről szeretnél beszélgetni? A vörösiszapról, vagy a meztelencsigák nemi életéről? :)
Ez üt!! XD
Szia!
Nálunk tejszines sütőtök-krémleves, pirított tökmaggal meghintve, tökmagolajjal csurgatva. Tepsiben sült füstöltszalonnával betakart és fűszerekkel bolondított pulykafelsőcomb, hagymás-tepsiskrumpli pároltkáposztával. Málnával ízesitett és díszített tejszines-túrótortával zárjuk az ebédet. Aki kér, IO-kávét is kaphat tejszinhabbal, némi vajas keksz társaságában. Jó étvágyat Mindenkinek! :)
XD Te haspók és alig alkesz!
Boros kola ,elötte aperitivnek laza votka.de csak úgy tőgymelegen.:)))))))))))))))))))))
Szép napot!
Megvettem a hétvégi ebédhez a hozzávalókat, már csak főzni kell, aztán enni. Már szeretlek :)))
Na, ez már kaja a javából, meg is éheztem! :) A másik is tetszett azért, valamire biztos jó lesz :)))
HÚÚÚÚÚ.bakker Kató ez vér ciki ,ég a pofám ,de még a szővegkörnyezet is tök félreérthető. De azért a kép sem rossz erotika romantika ,kalinka palinka.