Ez nem bambaság kérdése, viszont nagyon érdekes és izgalmas dolog! Engem nagyon megfogott a dolog. A keselyük kihalása is érintett ebben a dologban.
Ez nem bambaság kérdése, viszont nagyon érdekes és izgalmas dolog! Engem nagyon megfogott a dolog. A keselyük kihalása is érintett ebben a dologban.
Csak egy kis kitérő válasz :)
Pedig Te vallás-szakértő Vagy! Zoroasztrizmus mond valamit? :)
Ne törődj vele, én sem, pedig nem vagyok bamba :)))
Ezt tudtad értelmezni?
" Erre adtak a választók felhatalmazást. Hogy látogassák meg a nagymadarak a csend tornyában! Énekeljen ott Nekik Freddie Merkury! :) "
XD
Egyeseket írtam, nem mindenkit, de pl. kutyafej biztos más néven írogat :)
Egyesek eltűntek, mások felbukkantak, vagy csak más néven ugyanaz :)
Ezt Neked jobban kellene tudnod! :) Elárulok egy titkot! Ugyanannyi jogom és lehetőségem van az izzón, mint Bárkinek aki odatéved! Semmiféle kiváltságom nincs, s nem is lesz.
Erre adtak a választók felhatalmazást. Hogy látogassák meg a nagymadarak a csend tornyában! Énekeljen ott Nekik Freddie Merkury! :)
Még gondolkodnom kell. Aztán szavazok :)
Erre való a közfelkiálltás! Szavazzunk! :)
Szerintem is! Különösen a mai világban! Vagy kormánykitüntetést is létrehozhatnak akár! :)
Vitatkozom! :) Láttam már elég bamba pofát :)))
Gróf Kurátor-híd? Ez jól hangzik :)))
Pedig ha nem vigyázól, hidat fognak elnevezni Rólad! :)
Ezt nem vitatom, snem is vitattam soha. Pont erről beszéltem. Semmi él nem volt írásomban!
Minden uralkodónak van Testőre, tudom Neked több is van. Sőt! Női testőröket is alkalmaztál, elég sokat! :)
Ehhez is tehetség kell!
Tulajdonképp Ő egy fél-Isten! Angyalnak azért nem nevezném! :)