Nem a tartalomra gondoltam :)
Nem a tartalomra gondoltam :)
Ő a szavak embere, hisz ebből él, ebből táplálkozik! Hallgattam már előadását, nagyon meggyőző tud lenni. Elvarázsolja az embereket. Hipnózist produkál szavakkal. Igen nagy érdem, szinte Mindenkin fog a "tanítása"! :)
? :)
Ez igaz, de Te Vagy a motor! :)
Kezdesd átvenni Gróf stílusát. Nem tűnt fel, vagy direkt csinálod? :)
Mintha pont Rőlad írt volna Valaki itt az izzóval kapcsolatosan mostanában!? Nem is sokat kell visszalapozni ehhez. :)
Felébred mindenki lassan, hidd el nekem. Én is látom, csak nem írok róla, mert a bót az bót. :)
Erre most nem reagálnék. Őseink érdemei nagyon szépek, sorolhatnám. De! Minden este nyugodtan le tudok feküdni, s reggel szembe tudok nézni Önmagammal. Ennél többre nem vágyom e tekintetben.
Igen, de a neveltetésem miatt elsősorban.
Akkor magyarázd el Mindenkinek, öntsünk tiszta vizet a pohárba. Tied a szó!
Nem mond semmit sajnos, de most először elárulok egy titkot, amit talán nem kéne. Bennem tényleg kék vér folydogál negyedrészt, anyám apja gróf volt. Na, erre varrj gombot és ez igaz. Innen, meg a neveltetés miatt a tartásom, bármit is teszek. Előnyöm se, hátrányom se származott belőle, de nagyapám gróf B...y.
Miért is vagyok én itt?
Ezt nem nekem kell elmagyráznom, gondolom. A név, a név-választás Neked nem mond semmit? Véletlenek pedig nincsenek, ezt Te is tudod már!
Ki és mitől felsőbbrendű? Kifejtenéd?
Ez olyan mint a sakk. Mi vagyunk a sakkfigurák és van a felsőbbrendű, aki játszik velünk.
Figyu Gróf! Én mindig kilógtam a tornasorból, de tiszta a szívem és ez nem hülyét jelent, csak a bőrömből nem tudok kibújni. Nagy az igazságérzetem is, ez se jó. Látom, mások hogy viszik sokra, de nem tudok olyan lenni. Ez vagyok én és így is halok meg, azt hiszem.
Ezt Te csak gondolod, észre sem veszed.
Mindig tetszettek az irányított jótanácsok. :)
Inkább besároznak. Kihasználni nem tud senki.
Ne hagyd Magad, kicsit hízelegnek majd kihasználnak. Ez a valóság.