Kedves Pircsi!
Ne is foglalkozz velük!Amit az otthonodban csinálsz,ahhoz senkinek semmi köze!
Szép napot Mindenkinek!
Kedves Pircsi!
Ne is foglalkozz velük!Amit az otthonodban csinálsz,ahhoz senkinek semmi köze!
Szép napot Mindenkinek!
Nem kell ezzel foglalkozni, próbálkoznak. Személyiségi jogok, rágalmazás, jó hírnés megsértése stb. Honnan tudja az elöljáróság, csak nem a vendégeid között vannak? Tudják ezt a családjukban? Hogy-hogy ilyen dolgokat olvasnak? Soroljam még? :)
Na lépek, jön a ház ura a géphez :( Szép napot, sok tartalmas szexet mindenkinek!
Miért? Mit mondott Gróf? Itt sincs már jó ideje.
Ebben igazat kell adjak Grófnak, ez nem így működik. Soha nem betegedtem meg ezért. 50 év alatt, eddig 5-napot nem dolgoztam betegség miatt, ebből 2-napot feküdtem.
Bolondok ezek? Mit rontasz? Ne is törődj velük, úgyse tudnak mit csinálni, csak a szájtépés megy!
Dehogy költöztem át, csak hirtelen nem tudtam mit tegyek, tudni kell, hogy megkeresett a dorog előljárosága, hogy rontom a város hirnevét, és nyilvánoságra hozzák ki vagyok, ha nem megyek másik városba, tanácstalan vagyok mit tegyek...
Átköltöztél Debrecenbe? Nem Hajdudorogon voltál?
A méreganyagok igen.. de a fehérje, az tápláló:))) nem méreg:)) anyag..
Igen, áttávoznak a tüszők a másikra :) Én lehet, hogy meggyógyulok, de a partner?!
Egy jó közös izzadással eltávoznak a méreganyagok, minden-honnal!? :)
Kedves katónéni pihenj, én sem feküdtem meg a nyavaját, és még mindig érzem, nem vagyok 101-es--
Délután elmegyek orvoshoz, ez nem jó. Na de szex?! Ilyenkor? Gondolod, hogy segít? :)
Egy pár napot pihenned kellene, mert ez tényleg nem játék! Forró tea, keksz és szex! :)
Én is szarul vagyok, de dolgoztam ma is. Egy normális ember ilyenkor lázasan fekszik, meg szédölög. Azért csak lemegyek a dokihoz, már alig tudok nyelni, nagyon fáj, meg fertőző is, meg szövődménye is lehet. De utálom, kb. 6 éve nem volt.
Tudtam, hogy elolvasod, tényleg felhívtam, beszéltünk, egész normálisan. Így kell és lehetett volna.
Tényleg jobb a békesség, karácsonykor meg pláne. Olvastalak, szép munka volt! :) Ne ülj fel mindenféle hergelésre, ez a lényeg. Jobbulást a tüszőre, a fiam ma esett bele, most jártam a patikában. Nem szeretem a pirulákat, de most ráfér egy kúra, pocsékul néz ki.
Juj!! Nem is értelek, a sült csótánynál nem lehet finomabb, esetleg a nyers meztelencsiga :)))
Képzeld, betüszősödött a mandulám, eléggé fáj, ha nyelek, most semmit sincs kedvem enni, még kínait se, de dokihoz sincs kedvem menni, pedig ezzel muszáj, még megfertőzök valakit.
A reggelik voltak "veszélyesek", mindenféle színes, nyúlós-nyálkás leveseknek mondottakkal. Talán a gőz-gombócok voltak ehetőek, de nem reggel. A pirosra és ropogósra sült csülköket pedig meglocsolták rendesen ánizzsal. Ettünk kígyót-békát medvét, mindenféle jókat! :) A sült bambuszhernyó nagyon finom volt, a csótányt és a skorpiót nem kóstoltam! :)
Mi is behavaztunk! Nagyon szép, csak mínuszok vannak, az a baj. Engem se kérdeztek meg, akarom-e :) Várom a tavaszt, már nem sok van vissza, ha így rohan az idő. El kéne menni a boltba, de kedvem semmi, inkább nézném belülről a havat. Nem árultad el, mit etettek Veled Kínában. Macskát, vagy kutyát?
Havas reggelt, látok! Pesten voltam tegnap, hideg van most mindenhol. Nem szeretem a hideget, de nem kérdeztek meg így legyen-e! :)