Katókám, nem küldtem levelet, mivel a címed sem tudom, így nem kaphattam választ sem! :)
Katókám, nem küldtem levelet, mivel a címed sem tudom, így nem kaphattam választ sem! :)
Írtam választ, Pircsi. Remélem, ma még feljöttök, bár napközben fiam kotlik a gép előtt általában, de este beenged. :)
Köszi :)
Köszönöm kérdésed, nem, sőt! Pedig akkora antibiotikumot kaptam, mint egy csótány, alig megy le. Pihi van.
Katóka! Jobban Vagy már?
Katókám, az este elment az email....
Jelentem, borozni és beszélgetni voltam egy barátomnál. Most értem haza taxival. Jól éreztem magam! :)
Hol vagytok már?!
Most csak a vibri van itt :D
Az elmúlt dolgok után ne sírj! Pihenj, gyógyúlj, szeretkezz! :)
Hát, ha nem oda kell dugni :)))
Ilyen könnyű Téged megnyugtatni? :)
Köszi, megnyugodtam :)))
8-an kerestek!! Volt, aki 12-szer próbált elérni. Sírok. :((( Én is hétfőre tippelek, de holnap estefelé vendég és tuti bevállalom, ha nincs mandulája (még nem kérdeztem). Heverészgetek ám két csevegés között, nézem a TV-t és most bosszantottak fel a 40 milliós játszmában egy Petőfi verssel. Ezt álmukban is tudni kell! Hány ökrös szekérről írt verset?! Elúszott 20 millájuk az első kérdésnél. Gondolkodnak.
Katónéni, csak a gyogyszert, semmi mást, ilyenkor a pezsgőtabletta, csak szájon át, nem punciba....:)))
Köszönöm, hogy segitettek a tanácsokkal, szerintem is, kaka nekik a dorogiaknak....
..talán hétfőn.. jó ha munkaképes állapotba kerülsz. jobbulást Neked!
Én múlok el holnapra! Akkorát aludtam. Fázom. a telefon kikapcsolva, meg se nézem, hányan kerestek, de biztos néhányan délután is, mintha éreznék! Pál, nem szoktam én beteg lenni, rosszul viselem.
Azért ez holnapra nem múlik el...
Kedves Pircsi! Voltam dokinál, végre van gyógyszerem, pihire vagyok ítélve :(, de bevallom, úgysincs kedvem dolgozni.
Majd holnap már biztos jobban leszek. A dorogiakkal tényleg ne törődj, max. a szájuk járhat! Küldd el őket a fenébe, ha újra keresnek! Szép napot, sok jó vendéget!