Köszi, ne is egyszerüsitsd meg a dolgom... itt debrecen,,, piroslámpa, jó, szexxx,hu debrecen
Köszi, ne is egyszerüsitsd meg a dolgom... itt debrecen,,, piroslámpa, jó, szexxx,hu debrecen
Ráadásul nem is illik ilyen helyen egy másik hasonló lapot megnevezni! :)
Ha nem Te találsz rá, akkor sosem fogod ezt megtanulni! :) Nem olyan bonyolult dolog ez! :)
Ezt is tudjuk! Mi! De most nem mennék 200 km-t! :) Az van kiírva, amit bemásoltam.
De szoktam, elmondanád melyik oldalon van??
Elvileg, csak itt, és piroslámpán,de csak néha, ja és a szexxx.hu, de vannak társoldalak, és ott nem is tudom ,hogy fent vagyok...
Nem szoktad elolvasni, megnézni azt amit feladsz? :(
Hány helyen hirdetsz? :)
Ezt már olvastuk és el is láttunk tanáccsal, ha emlékeim nem csalnak. Nem kell foglalkozni ezzel, persze könnyű ezt mondani!? Saját magát járatja le, aki ezzel foglalkozik. Semmi büntetendőt nem követsz el, ha van ügyvéd ismerősöd, keresd meg, beszélj vele.
De hol van egyébnek kiirva??? én Debrecent irtam,,, amugy Hajdunánás....
az a város ahol eddig hirdetem,a város vezetősége megfenyegetett,hogy nyilvánoságra hozznak, mivel rontos a város... bla bla. most nem tudom mit tegyek....
Mi az az egyéb???
Én annak olvasom! :)
Arra gondolsz,hogy nincs kiirva hol vagyok elérhető??
pircsi | Egyéb
..ez nem a legjobb hirdetési mód, mert nem derül ki a telephely ami pedig fontos információ lenne ilyenkor.
Jól tetted:)) Hogy telik a napod??
Semmit nem szeretnék, csak leírtam az elérhetőségemet. Ennyi. :)
Mit szeretnél mit irjak???
pal-pusztai@freemail.hu címre kérem a postámat! :) pal-pusztai KUKAC freemail.hu
Katókám, nem küldtem levelet, mivel a címed sem tudom, így nem kaphattam választ sem! :)