Nem is. "szakébzet" :) Érdemes végig olvasni.
Nem is. "szakébzet" :) Érdemes végig olvasni.
Ha bemész a lámpán Veszprémbe az apróba, hirdeti magát lelkesen egy "szakébzett masszőr". A szakképzett érettségihez kötött, minimum helyesen tud írni. XD
Szerintem a tegnap esti monológom erről is szólt, sajnos a civiléletben is így mennek a dolgok. Én feljövök ide olvasgatni és ugyanazt látom most éppen Debrecenben. "Verjük szét egymás pofáját!" "Tudom, hogy ki vagy..." Kívülről nézve szórakoztató, benne lenni nem tudom.
Tudom, hogy élvezed is. :)))
Aha. Értem. Csak tudod, ez egy szexuális oldal, szóval nem kéne annyiraa szívére venni senkinek egy szexuális kérdést. Én masszőr vagyok 7 éve, mégis idejutottam, tehát mindenki azt gondolja, hogy szex is van, vagy szex álruhában, nem kell ezen megsértődni és főleg ami fura, hogy engem még soha nem védtek így, mindig nekem kellett elmondanom, hogy mi van. Igen, aki itt hirdet, ott szex is van általában, különben érdekes a szereplés az oldalon. Na bumm. Nálam is van, ugyan megválogatom a partnereimet, ezért még nem kellene cirkuszolni. ???
Higgadj már le mielőtt a te vérnyomásod is az egekbe szökken! :)
De azt nem értem, hogy Anikó miatt miért borul a bili? Tőlem is megkérdezik, hogy merre-meddig. És akkor mi van? Válaszolok aztán vége.
Az a másik fórum tuti, ezt én is észrevettem.
Értem én, nna! XD Mondjuk furcsa, hogy egy sima érdeklődés egy hirdető iránt ilyen cirkuszt eredményez.
Hallgat. Lehet, hogy hosszút ír. :)
Még jó, hogy itt béke van!
Szerintem valakinek ez csak a hobbyja. A pontot is modira küldi. Figyelek, Chuck válaszol-e. :))
Azért a nézettséget növeli. :) Bush pl. jókat röhög rajta, meg szerintem sokan. Te vonzod a balhét. :)
Voltam már, vicc. Kezdődik a móka. :)))
Hirdesd már meg magad, akkor a te arcodat is látjuk, mindet!! XD
Hali Jampi! :) Hogy vagytok hárman? A többiek később jönnek.
Nincs is a gugliban T-pont, illetve azok boltok. :) Szerntem a torkukban van, nekem nincs.
Hát, Pircsim, a T-pontot még én se tudom, lehet, hogy nekem nincs is? Viszont A.pontom van, bebeee! :)
A miszt már akkor használtuk, amikor te még pajzán gondolat se voltál, a fádot, vagy mit meg gugliból, tényleg. :)
Én csak darabokban látok ennyi pénzt! :) Hát azért azt ne várd el az 53 kilómtól, hogy 8 órát gyúrjak, meg még a többi. Közben van idő itt csetelni, ha épp erre jár valaki. Legtöbbször, ha észrevetted, délelőtt vagyok itt egy kicsit, aztán meg este, napközben ritkán és kicsit, pont mert dolgozom.
Akad borravaló is, vendégfüggő. Viszont van, aki kétszer is megszámolja, nehogy egy ezressel több legyen.:)