Ami pedig a tetszési indexedet illeti szerintem hívj fel pár leányzót, és mutatkozz be a nickeden, elég jó támpont lehet, hogy mit reagálnak!:)))
Ami pedig a tetszési indexedet illeti szerintem hívj fel pár leányzót, és mutatkozz be a nickeden, elég jó támpont lehet, hogy mit reagálnak!:)))
Hm, akkor ez egy olyan pont, amiben nem értünk egyet, de nem mennék bele, mert túl sokáig tartana. Másrészt meg nem is kapcsolódik a fórumhoz.
Hogy hol lehet hiteles infókat szerezni? Az attól függ, miről van szó. Ebben a témakörben ami téged érdekel, tartok tőle, hogy sehol, csak és kizárólag barátoktól. Már ha van olyan közeli barátod, aki megfordult a szóban forgó masszőrnél.
És azért nem szítani akarom a hangulatot, pont azért írom ide be, de azért azt nem gondoltad komolyan ugye Gróf, hogy senkii nem normális azok közül, akik ilyen masszázst igénybevesznek!? (Remélem csak átvitt értelmeben írtad, mert ha irónikusan értelmezem, pont az ellenkezőjét jelenti!:D)
Sziasztok!:)
Nem tűntem el annyira, már sikerült visszaolvasni benneteket!:) Amúgy szerintem hogy reagáljak egy felvetett kérdésre, az a stílus amiben Gróf "utazik" sok embernek nem jön be. Mert valahogy úgy tudja megfogalmazni még a szimpla kérdéseit is, hogy az sokszor idegesítő!:D Ez azért szerintem sokban hozzájárul a vitákhoz.
Amúgy már a debreceni topikban is leírtam, hogy tkp feleslegesnek érzem ezt az egészet. Mert én fel sem tettem volna ilyen kérdést, hiszen nyilvánvaló, hogy a hirdetés masszázsra vonatkozik, ebből pedig az következik, hogy ha esetleg van olyan,a ki ennél többet kap, akkor az úgysem fogja bevallani, mert akkor utána hogy mondaná a masszőz bárkinek is, hogy csak masszázs van? Ha pedig úgy járna el, mint mondjuk Kató, akkor ezt fel kéne vállalnia, mert akárhogyanis, ezek szerint ő különbséget tesz vendég és vendég között, ez pedig valamilyen szinten diszkriminatív, ezt pedig a többség sosem vallaná be.
Lehet, hogy nincs igazam, de én ilyen jellegű kérdést nem tennék fel nyílt fórumon az tuti. Ami pedig Anikót illeti, valóban van meghívásom tőle, és tényleg számot cseréltünk, hogy ne éljenek vissza nevemmel, de nyilatkozni majd akkor fogok róla, ha találkoztunk, addig ehhez semmiféle jogom nincs, hiszen nem ismerem.
Szia! Olyan fiatal a hangod, nem kisfiamoztalak le, vedd bóknak. Olyan 30-35-nek tippellek. Lehet, hogy tévedek, de akkor is, örülj neki! :)
Gróf asszem nagyon berágott, csendben van, így nem tudjuk meg, milesz a végkifejlet. Lehet, tényleg lerendezik személyesen a kis konfliktust. Én igazából nem értem, mire jó ez a balhé, de elszórakoztat egy ideig, aztán már azt sem.
Nyugi csajok nem vesztem el én se, alig győzlek megint utolérni Benneteket. Pircsi a T-pontot nagyon körülbelül írtad le! Nem lehet, hogy ha a G-pontotad nagyon eltalálják odabent és kívülről ráerősítesz (mintha megtámasztanád) akkor még erősebb az inger? Mer ez működik, próbáltam, egyéb 5letem nincs.
Kató, már rég több voltam pajzán gondolatnál, mikor Te kiejtetted először, hogy "misz", de jól esik, hogy lekisfiamoztál, imádom az anyás szerepjátékot is, komolyan, nagyon jó kis perverz lassú sexet lehet kihozni belőle :))
Ja, én is kiváncsi vagyok hogy jön ki Gróf és Chuck a szókaratéból, Chuck egy kicsit bedurvult, régebben poénosabbak voltak. Gróf, sztem nem jó kihozni a konfliktust a netről. Ha jól értettem amiket írtál. Akkor jön be amit a vuduról mondtál, hogy visszaüt.
Jó éjt! Majd hétfőn jönnek a srácok is. Addig szerintem Gróf meg Chuck összecsapását olvashatjuk. Ez maradt.
Menjünk aludni mi is ...Szép álmokat!!
Tényleg, de ez dicsőség, nem szégyen! :D
Úgy látom, ma ketten beszélgetünk.
Gyagya Kata:)):)):))
Ez nem perverz. Szerintem te nimfomán vagy. :)))))
Kell hozzá megfelelő izgalom partner, meg lehet ilyen perverz csajszi mint én:)))
Nyomkodom a pontot, de nem érzek semmit. Lehet, hogy nekem tényleg nincs? :D
Gróf hogy eltűnt. Gondolkodik biztos. :)
Köszi olvastam, és majd válaszolok is...
No igen, otthon hogyan? :) Írtam mélt,olvasd ellécci!
Tudod megkezdődika hétvége ,akkor eltünnek a pasik..vajon miért is:))??:))))
Bush, ilko hol lehetnek? ilkot olvastam egy másik fórumon, tehát él még. :)
Szia!
Majd írok, egyelőre agyalok, hogy kerülhetnénk közelebb egymáshoz fizikailag, túl nagy a távolság, de minden megoldható.
Szegény Gróf vonzza a bajt, de élvezi is egyben. :) Én inkább beszélgetni ülnék le vele, mint szex izgatna annyira. Szerintem, érdekes lenne, nem hülye ember és jól játszik. Majd én is írok róla pozitív véleményt. Mentsük meg Grófot! XD
Sziasztok...
Megjöttem...:))
Kezdeném azzal,hogy T-pont... hát igen minden nagyobb városban megtalálható,:))de van a női testen is egy pont ami azon bizonyos testrész felett helyezkedik el ami sok nőnek a kielégülés okozoja....(lehet nem ez a valodi megnevezése,de nekm valahogy ez maradt meg) Nos lehet találgatni hol lehet -e.. nem kell dörzsölni, nyalogatni, csak egyszerüen kicsit erősebben pl egy hüvelyk ujjal nyomni ....kiváncsi lennék csak én tapasztalatam valami ájulásszerü állapotott, vagy már nőnél is müködik???
Katokáma terveid ird már meg privibe, ha lesz érkezésed....
Te Grof... ha eljössz hozzám.. én irok rolad pozitiv véleményt.))de csak ha te nem irod meg a hibáim,,, bár lehet én vagyok a tökély...:)))) amugy mindig készülök rá, hogy én is palettára kerülök.....