?
Nem neked szólt, amit írtam...
Amúgy meg jelezném, ha én "kemény" vagyok, rólad egész más jelző jut eszembe. Már feltéve, hogy igaz amit írtál. Ez ugyanis a másik véglet, a bizalom teljes hiánya...
?
Nem neked szólt, amit írtam...
Amúgy meg jelezném, ha én "kemény" vagyok, rólad egész más jelző jut eszembe. Már feltéve, hogy igaz amit írtál. Ez ugyanis a másik véglet, a bizalom teljes hiánya...
Szia...
Kedves nowone,, és mond, a szád is öblited, vagy puncit is?
AjAj most védjetek meg ,mert ezért tuti kapok:))
Puszi nowone:))
Ha azt gondolod, hogy "kemény" vagy, akkor jelezném, hogy én meg hypóval öblítem ki a kádat előttem és utánan is, amit viszek magammal.
Ugyan, ez a topik beszélgetésre való, nem?:)
Én ebben azt nem értem, hogy ha valaki 2x volt nálad, akkor tudnia kell(ene) a játékszabályokat, nem?
És ha már itt tartunk , csak egy apró, de érdekes dolog. Eddig ahány helyen csak voltam, pedig nem kevés eme helyek száma (:D) mindenhol "nézett, mint a mozis" az adott hölgy, mert én pl mindig átöblítem tussal magam után a kádat. Nos ezt 100 vendégből jó ha 2 megcsinálja, pedig szerintem alapvető higiéniás dolog. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy bár sokszor valóban nincs rendben a sz*lg*ltatók higiániája, de azért a másik oldal sem mindig tökéletes...
Így igaz, és nagyon sokféle viszonylatban megállja a helyét...
مساء الياسمين الدمشقي .............
بعض الحكايات تبدأ بكلمة..وتنتهي بصمت
وبعضها يبدأ بتجربة..وينتهي بأنفجار
وبعضها الآخر يبدأ بلعبة..وينتهي بمأساة
Mint mondtam már, figyelmesen kell olvasni, ennyi a történet lényege! :)
Olyan álruhát öltök, ami átlátszó.
Egy fickó felszed egy fiatal lányt a diszkóban. Felmennek a lány lakására, ahol mindenhol kis plüssállatok hevernek, a szekrény tetején, a könyvespolcokon, az ablakban, a földön, és még az ágy is tele van velük.
Szeretkezés után megkérdezi a fiú:
- Milyen voltam?
Mire a lány:
- Hát, az alsó polcról bármit választhatsz.
Érdekes amit irtál, vagy koppinottad, nem számit.... ez ugyanigy müködik csak a huszonegyedik században.. akarsz dugni,vagy udvaroljak kicsit??
Eccer volt, hol nem volt, volt eccer egy kopasz majmokból álló törzs, kik embereknek nevezték magukat. Egyszer, az egyik asszony szült egy fiúgyermeket, kinek az ujjai száma meghaladta a statisztikai átlagot, és olyan sűrű szőr nőtt a fülében, hogy sapkára sem volt szüksége télen. Eme fiút különlegessége okán a törzs öregeinek tanácsa szavazás során egyöntetű eredmény után (az ellenszavazókat megették) kinevezte sámánnak.
Ez a sámán kölyök nőtt-cseperedett, és egyre nagyobb tiszteletnek örvendett. A munkája viszonylag könnyűnek és élvezetesnek volt mondható: mindenféle gombákat és növényi kivonatokat kellett ennie vagy elszívnia, utána fél lábon ugrándozva mindenféle hülyeségeket kellett ordibálnia, hogy a törzs többi tagja boldog mosollyal az arcán vegye tudomásul, melyik gombából érdemes zabálni, és melyik gazt érdemes elszívni.
A sámán egyik tippje során egyszer azt ordította: - Mindjárt esni fog az eső! És az eső még aznap eleredt; a törzs pedig még jobban tisztelni kezdte őt képességeiért. Ő meg egyre nagyobb árat kért szolgálataiért. Jóslataiért cserébe a férfiaktól azt kérte, vadásszanak helyette is; a nőktől pedig, hogy főzzenek, mossanak, takarítsanak utána, ezenkívül álljanak bármikor készenlétben, ha neki hágni támad kedve.
- Mamut pörköltet ennék. - szólalt meg a sámán egyik nap.
- De hát a mamut vadászat nagyon veszélyes, bele is halhatunk! - aggodalmaskodtak a férfiak.
- Tegnap benéztem a Mamut vadászok Örök Vadászmezejére; ottan nagycsöcsű asszonyok szolgálták fel a szaftos mamut húst vadászoknak, kik mamut vadászat közben dobták fel talpukat. - nyugtatta meg a sámán őket.
- Nagycsöcsű nők?! Akkor mire várunk?! - rohantak el vadászni boldogan a férfiak.
- A mamutot nagyon strapás elkészíteni, legalább 2 hétig kell főzni; és annyit kell takarítani utána! - panaszkodtak az asszonyok.
- Tegnapi utazásom során benéztem a Hátrányos Helyzetű Háziasszonyok Paradicsomába; ottan már mindegyikük akkora karriert csinált mindenféle mamutvállalatoknál, hogy hamarosan fel fogják vásárolni a Napot; csupa férfirabszolga főz, mos, takarít rájuk, és elégíti ki őket; de csak akkor, ha az e világon becsületesen dolgoznak, és mamut pörköltet főznek.
- Akkor lányok, iránya konyha! - örvendeztek az asszonyok.
És azóta évezredek teltek el, de a Legbölcsebb és Leghatalmasabb Sámán tanításai mit sem veszítettek tekintélyükből; azóta is egész generációk áldozzák életüket a Legbölcsebb és Leghatalmasabb Sámán leszármazottainak kiszolgálásának, hiszen ismerik a Legősibb és Legbölcsebb Tanítást, miszerint:
A BALEKOKAT ODAÁT MEGJUTALMAZZÁK!
Szép Vasárnapot Mindenkinek!
Visszatért, megérkezett, köszöntünk "vidékiesen".
A héten Ausztriában voltam, igaz magyar rendszámos kocsival jöttem haza, ami 21-éves, de büszke vagyok rá! :) Hiteltelen.
Szia..
Nem hiszem hogy mindenki beteg, vannak még, egyszerü hétköznapi emberek, akik nem befásultak,és nem csak eltürnek, önmaguk adják jó vagy rossz irányban, de igazak.... kerek egész nincs a csecsemőkorban sem, ha megfigyeled azt is elrontjuk, mert tudjuk mi jó nekik, mikor szopjon,, mit érezzen .mikor aludjon, eldöntjük helyette. itt nem a társadalommal van a baj,hanem az elvárásokkal... és mint buta szamarak megyünk, mert ezt kivánja a társadolom, vagy a megfelelés, vagy mert más is igy teszi...aki nem birja a feszültséget, robban igazad van.. vagy a külvilágban,vagy családban adja ki a feszkot.. ez a modernkor tudománya.erre is büszkék lehetünk negativumban...
Szia Gróf!!
Persze mindenre van magyarázat, ha ölünk, ha ütünk, ha törünk, ha kiirtjuk a családot, pszihésen megmagyarázzuk.de én jó parasztnyelven mondanám, egy kiscápa kellett volna a magzatvizébe!!!:))
Sziasztok!!
Mondjátok, kinek mi a véleménye a pisiszexről, mi a jó benne?? Isten bizony sokat probáltam már, de erre nem tudok rájönni ha megfeszülök sem!!
Egyszer, csak megtudom!? :)
Tudod Pp a robbanócukor sem semmi:)))
Gyagya:)):)):))Pp