Üdvözöllek Bélapapa!!Rég láttalak erre!!
Üdvözöllek Bélapapa!!Rég láttalak erre!!
Kinek a pap,kinek a papné!!:))) Nekem a fia:)))
Szagoltam! És mindig a popót választottam! :-)) Lehet, hogy Gyuri vagyok.
Szia!
Reműélem nem én vagyok akit nem tudsz felhivni,Pircsi csak egy van, és az én.,...Hajdudorog!!!!
Hát lehet én vagyok hüle:)) vagy aki nme tud különbséget tenni a popo, és punci között,,:))) Szagolj hátha sikerül?))
Csókolom Pircsi!! :-)
Megkérdezhetem,hogy te helyileg hol vagy?Csak mert van egy Pircsi akit nem tudok felhívni.Lehet te vagy az.
Hűha! A punci olyan, mint a farok? Akkor én eddig csak popót "csináltam"? A punci messze van a popótól?
Helló nowone!!
Az természetes... a szájöblités, nekem adott is a fürdőben a LISTERINE szájviz,ám hippó is van, ennek ellenére, nekem necces a csók, igy valszin még kerülgetjük továbbbra is egymást!:)))
Itt vidéken a punci olyan a nőknek, mint a férfiaknak a farok:))
Üdv pircsi
Lányok segitséget szeretnék kérni nem tud valaki valamit B.Laciról 50-es Keszthelyen született utolján Becsehely fele látták. Köszi
:-))) Ez valóban így van! :-)
Dehogynem reagáltam a"Baba"megszólításra...kaptál egy mosolyt a szia után:)
Ugyan!:) Szerintem ez azért mégiscsak túlzás. Ha ennyire bizalmatlan vagy, minek jársz ilyen helyekre?
Tényleg, és olyan még nem volt aki ezt kihasználta? Mármint, hogy koszos volt a kádja, és miután kimostad kétszer is hypoval, tiszta lett és az eksön helyett azt kaptad, hogy kössz, hogy kitisztítottad, és helló?:DDD Már bocs a faragatlanságért, de ezt tényleg viccesnek találom!:D
Helló!
Arra bezzeg nem reagáltál, hogy "Baba" néven szólítottalak. A kisebbet nem ér kinevetni. :-) Szerencsére a röhögőgörcs elmarad, annyira nem adják elő direktben, mert el is sírnám magam.
Volt már olyan, aki szerette volna megkóstolni az üdítőt, de jeleztem, hogy az aloa vera töményen fogyasztva diszkomfort érzetet okoz, de minimum an*lis szivárgást. :-)
Szia nowone:)
Elkapja őket a röhögőgörcs amikor előveszed azt a "valami mást"?:))
Nem kért még senki az álcázott üditődből?:)
Helló!
Hát ezt érdemlem tőled, annyi év kerülgetés után? :-) Részemről természetes, hogy a számat is öblítem, mert leginkább olyan lányt keresek fel, akivel lehet csókolózni, mert én egy ilyen kis álromantikus szemétláda vagyok. A punci szót meg nem értem teljesen tisztán, szerintem nem 100%-os még az anatómiai ismerettáram a női testről. :-)
Helló Baba!
Nem akkor néznek rám furcsán, amikor a hypót veszem elő, hanem amikor valami mást. Azt az arcot látnod kellene. :-) Egyébként diszkrét vagyok, és egyedül szoktam a fürdőben lenni, és nem hypos vagy domestosos flakonban viszem, hanem álcázva, mintha aloa verás üdítő lenne. :-)
"Ugyan, ez a topic beszélgetésre való, nem?:)" Most menjünk bele abba, hogy kinek mi szól? Szerintem meg "érdekes" is akár. Neked "a bizalom teljes hiánya", nekem meg ésszerű védelem a lányok felé is.
....és akkor már nem jobb a Domestos?:)
Szia nowone!
Mondd..nem szoktak rád furcsán nézni amikor előveszed a hypót?:)