Ezt szereted Te, nem igaz? És az igazság mindig középen van.
Meg nálunk. Ha tetszik, ha nem.
Ezt szereted Te, nem igaz? És az igazság mindig középen van.
Meg nálunk. Ha tetszik, ha nem.
A vicc, hogy nagyon rég nem írtam. :)
hát igen XD
Én vagyok a 120.senki!Viszont ha már így kérdezed akkor Mátyás az igazságos!Nem szoktam irogatni és másokat ki osztani de amit te művelsz itt az már kicsit sok!Lehet te vagy itt a favorit de a magán életetben elég sivár ember lehetsz!Remélem most már nem soka felkiáltó jel!Ez vagyok én!
Kicsit sok a felkiáltójel, emlékeztet valakire :D
Írj valami értelmeset is! Legalább próbáld meg, a kedvemért! :D
Most figyelj jó kisfiú! Gróf és én vagyunk a favorit :D
Szia Gróf!
Látom, Téged is osztanak Debrecenben :)
Ha te mondod! Ki is vagy?
Tisztelt Hexe!
Te egy jó nagy szarkavaró vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es is igaz nem?Te mindenkit ki oszthaszt és lejárathatsz!De magadban nem keresed a hibát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pedig jó lenne!!!!!!!!!!!!Bocs hogy bele szóltam de nem bírom ha valaki ennyire igazságtalan!Amugy semmi közöm hozzá!Csak azt hiszed te vagy itt a favorit!!!!!!!!!!!!!!!
Szia Pircsi! :)
Nem hiszed, nekem meg most jött egy hívás Ausztriból, képzeld meg lettem fenyegetve.
Most szartam össze magam. Ezek nem tudják, hogy Veszprém tele van nácikkal, egy telefon és 50-en itt vannak, ha kell. :)
Várjuk a kicsi lány sleppjét szeretettel. Hogy mindig valami elmebetegbe belefutok.
Képzeld, megírtam az igazat Debrecenben. Gáz, mi?
Tökéletes igazad van, az csak extrém aki a cimre utazik!!Belefutottam én is párszor már, és csodiznak, miért kérjük a számkijelzést,bár ez sem garancia...No mindegy ezt is ugy fogom fel,hogy szükséges rossz!!
Szia!
Este várlak itt. Remélem Bush is feljön :)
Az, amit Debrecenbe írtam, igaz. Te érted, ugye?
Szia! :)
erre nem tudok válaszolni, útszélén egyszer vettem fel egy lányt, már stoppolt, de senki nem állt meg, én igen. Csodálkozott is, de egy irányba mentünk. Hazavittem ,aztán mentem a dolgomra tovább. Ennyi az összes tapasztalatom az útszéliekről.
Megyek, mert késő van.
Jó éjt!
Kedvesem, nem kurvának megyek ki, hanem masszőrnek, és ez nekem így jó.
Nem érdekel, ki mit hordott eddig össze rólam, én és a vendégeim tudják, hogy mi folyt itt, nekem ez elég.
Az út szélén meg főleg nem álltam sose, de ezt te is tudod, tehát ez engem nem érint.
Odakint egyébként nem állnak az út szzélén, mert beviszik őket azonnal. Erről ennyit. Viszont legálisan dolgozhatnak. :)
Szia!
Volt egy vitánk, ennyi, lerendeztük, nem beszélünk egymással, intelligens emberek így szokták :)
Nem hiszem, hogy hiányzom neki, csak telefonos beszélgetések voltak. Sok mindenben nem értünk egyet, de ez nem baj.
Szerintetek mi a jó a kaki pisi szexben?,vagy csizmát nyalogatni,, számomra érthetettlen!
Drága Bushom, péntek este itt, ha feljössz.
Ezer puszi, te vagy itt a császár! :)
Mindig szerettelek, így látatlanul is, jókat hülyültünk.
Engem egy új élet vár egy új helyen.
Igérem, pénteken feljövök. :D
Mi a manóért félnék??
Szia Bushom, élek.
Írtam a bush50-es mailedre, nem válaszoltál, azt hittem, ennyi.
Nem mesélek itt Ausztriáról, chaten megtalálsz, ott tudunk privizni. :)
Puszi neked.