Itt vagy még?
Itt vagy még?
Ez volt a kezdet. Regény lenne a többi :D
Azt már nem írom le, ígérem.
Mikor a cégem székhely nélkül maradt, kint kerestem masszőr állást, akkor Szombathelyen voltam.
Közel volt Ausztria, masszőr állás helyett egy bárban találtam magam. Ez volt a kezdet. Elvették a papírjaimat, itt írd alá, ott írd alá.
Mit tudtam én, mi az a sok fecni, aláírtam. Egy kávézó volt, strand, ott vártam, hogy majd megyünk a helyre, aztán este mentünk.
Egy BÁRBA. éjjel kaptam vissza a papírjaimat, úgy lettem regisztrált kurva, hogy egy éjszakát végig ültem egy bárban ruhában.
Reggel haza utaztam, tök depi. Ez volt a kezdet.
Másfél hétig voltam kint. Napi max. 2-3 vendég, a diszkós kisfiúkat leszámítva.
Szombaton közölte a ház ura, hogy, ha " Ma nem keresünk, a bárnak sincs pénze".
No, akkor? És én hazudok.
37 eurot kerestem. Vicc. Addig csak minuszt törlesztettem. Vasárnapra nem tartoztam semmivel, sőt, 37 euro pluszom lett!
Azzal jöttem haza, meg egy vendégem volt kint, ő anno feleségül akart venni, ő segített, meg hozott kaját.
Erről ennyit, és EZ AZ IGAZSÁG!
Ott is figyelnek, de nem izgat.
Vannak fent normálisak is.
Egy stabil lány van kint, jönnek-mennek a lányok, elmondása szerint, de meg is értem.
Bejön egy vendég (fontos az 1!:)), halkan szól a Tv, mert alszik a góré, 2-3 lány ül.
Ez bár? Régen szólt a zene, táncosok, szobások, mindenki intelligens, jó vendégek voltak.
Össze se lehet hasonlítani ezt azzal. Most persze dühösek, mert nem megyek vissza, ebbe soha.
A vendég unja magát, meg 3 vendég bent, és a kicsi lány ordibál?? Mi ez?
Nem Mamit, nénit! Különbség!
A fiam mamija vagyok csak. :)
DE várj, a chaten is ott van mindig. Eddig még egy normális csevegésére nem emlékszem, de mindig ott ül.
És ki ideges? Én? XD
Nem, ez így van.
Bocs nem akartam irogatni csak te kérted írjak valamit ki is vagyok!Erre reagáltam!Az igazságról még annyit,hogy lehet itt nagyon nagynak képzeled magadat de az élet úgy is megmutatja mi jár neked!A seregben is azoknak volt nagy szájuk akik a kinti életben egy nagy nullák voltak!!Én ezzel be fejeztem!
Ott nem, a többiek meséltek, én csak figyeltem, hallgattam.
Aztán haza jöttem, ez nem nekem való. Én mindig csendben csukom be magam mögött az ajtót. Legfeljebb a másik ordít. :D
Sokan azt hiszik, hogy mi utáljuk egymást, pedig szerintem nem.
Néha beszélgettünk, veszekedni is jó volt veled.
De a Mamit sose bocsátom meg! Nem vagyok a Mamid, te átok. :D
Dobjuk már fel ezt a fórumot! Mint régen. :)
Nem titulálom, én okos vagyok.
Na végre! Hát üdvözöllek a fedélzeten! :)
Bocs, de Grófot várom. Vele lehet értelmes dolgokról beszélni.
Látom túl okosnak titulálod magad!Lehet a helyesírás nem az erősségem de ebből is látszik mennyire nem a lényegre figyelsz te zsenike!
Ezen a néven valóban csak most kezdtél el irogatni de voltál már más néven is itt!!!!!!!!!!!!!!!!!Vagy az nem te voltál?
Az igekötős igéket egybeírjuk:
be, ki, le, fel, meg, el, át, rá, ide, oda, szét, össze, vissza
Tanuld meg első lépésben, aztán jön a netikett :)