Ne foglalkozz vele. Engem teljesen hidegen hagy. Nem véletlenül mondják, hogy össze kell veszni valakivel ahhoz, hogy megismerd a valódi énjét.
Ne foglalkozz vele. Engem teljesen hidegen hagy. Nem véletlenül mondják, hogy össze kell veszni valakivel ahhoz, hogy megismerd a valódi énjét.
Már megbocsáss, de ki szólt hozzád??? Kezd elegem lenni belőled, és nem kicsit!
Ahhoz, hogy hova járok és kihez, semmi közöd sincs! Ezenkívül, ha annyira jól tájékozott vagy, akkor tudhatnád, hogy nem járok túl gyakran Debrecen felé, ellenben Pécsen. De ebből látszik, hogy mennyire vagy tisztában, és mivel!:DDD
Ami pedig a barátnőmet illeti, nos pont az olyanok miatt, mint pl te se a fészen, se az iwiwen, se sehol nincs (és nem is lesz!) az ismerőseim között soha (Eredetileg pár barátom tanácsára, de bizony be kell látnom, bölcs döntés volt). Sőt továbbmegyek, az exeim sem. De próbáld csak meg felkutatni, sok sikert hozzá!:)
Mindenesetre nálam ezzel a hozzászólással írtad le magad végleg. Most már tudom, hogy csak egy gyűlölködő, utálatos, önmagát istennőnek képzelő, és aki nem ért egyet, azzal szemben minden eszközt bevető ember vagy.
Amúgy én olyan vagyok, hogy mindennek próbálom a jó oldalát nézni. Nos ennek is van. Mert akik olvassák a hozzászólásodat, azok már pontosan tudják, amit tudniuk kell.
Tudod, ez is ékes bizonyítéka a terelésének.
Miért kell így nekiesni Ilkonak, aki egy betűt sem írt most hozzá.
Hozzád szólt, Neked írt és azonnal jött a fenyegetés, de mire?
Ez így korrekt, szerinted?
...olvass kicsit vissza és megérted miről hablatyolok! :)
?????????????? nem vagy gép előtt ,csak 29-én komolyan..Kató már én sem értelek.-----------------
Nedvesedő ünnepi estét Mindenkinek!
Ez most komoly, védő-ügyvéded is van! :)
Üzenj, az előzményeket is olvassa el büfi előtt! :D
Most mi van?? vagy mi vagy??
Most fejezd be! Jó tanács. Nem tudom, ki jár Pécsről Debrecenbe dugni, mert egész Pécsen mindenki rossz. :)
Barátnőd hogy is van? :) És minek? Vagy mégsincs? Nem gáz ez egy kicsit, kisfiú, aki 30-as évei közepe fele jár?
Folytassam, vagy leszállsz rólam??
Azért jól esett/eshet egy kis dícséret ilyen "felső" körökben is! :))
Méghogy össze vagy omolva? Te?:DDD Nanemááá...
Ami meg a bejegyzéseket illeti, azért rólad sokmindent el lehet mondani, de nem szoktál általánosítani, és innentől kezdve nem olyan gázos a helyzet. Legalábbis részemről nem!:)
Helló
Ha kicsit pikírt megjegyzést akarnék írni, akkor azt írnám, hogy szem nem maradt szárazon...
De mivel nem akarok, azért inkább egy jótanácsot adnék így a végére. Sose felejtsd el, hogy a 3H-snak mit köszönhetsz (vagy NEM köszönhetsz). Az ilyenek nem fogják meghazuttolni magukat. Szerintem most egy kígyót melengetsz a kebleden, és az ilyen csúszó-mászó-félék akkor marnak meg, amikor nem is várnád...
Sok sikert az új életedhez :-)
Üdv
Nehéz megszokni, de jól esett!? :)
Ilyen is van az életben! :)
Szia Gróf! :)
Végigolvastalak, köszönöm, Te vagy, aki mindent, vagy majdnem mindent megértettél, és érzel.
A múlt a múlt. Mi jókat beszélgettünk, ordenáré módon osztottuk egymást, sokan nem értik, mi van köztünk.
Semmi, csak érezzük egymást, még így az éteren át is.
Nem tudják hova tenni a mi kapcsolatunkat, ami nem személyes, mégis van,és talán marad is.
Mindkettőnket sokan utálnak, mert nem ismernek, és nem éreznek bennünket. Mi viszont egymást már rég.
Te valóban ismered a Nőt, ez sok írásodból átjött, de persze ez az oldal nem erről szól.
A privát életben másként működnek a dolgok, és Te vagy aki azt is ismeri, függetlenül, hogy ebben a műfajban is rendesen otthon vagy.
Nagyon jókat tudnánk mi élőben beszélgetni, nem vagyok benne biztos, ha a közeledben lennék, ez már nem rendszeres lenne mondjuk egy kávézóban, séta közben, vagy bárhol.
Sokszor felmegyek a chatre, ha normális embereket találok, maradok, ha nem, lépek, mint ahogy innen is fogok ezután a hsz után.
Csak Neked írtam most, senki másnak.
Nekem holnaptól egy új élet kezdődik sok minden után, végre az amire vártam.
A chaten viszont megtalálsz (holnaptól 29-ig nem), de utána két hétig igen, aztán újra nem...:)
Ha gondolod, várlak ott, kiiktatva mindenkit, talán jókat tudunk dumálni értelmes dolgokról, mert ebből a világból nekem tényleg elég.
Ez nem az enyém.
Megtalálsz, ha akarsz, és én tényleg kíváncsi lennék élőben Gróf Kurátorra, Brockyra, szexmentesen. :)
Sziasztok!!
Több napja figyelek, és olvasgatom a dicséreteket,és vélt és valós sérelmeket, , nem akartam beleszólni, mert nem tisztem, és jogom biráskodni, mivel nem ismerem a lelki hozzájárulást..DE valszin bámelyikőtök szemszőgéből nézve, igazza lehet csak neki, biztos vagyok benne ,hogy a Dark Angel nem akart senkit bántani, föleg Katót nem, hisz nem győzte hangsulyozni, hogy elnézést kér..... de ez a véleménye..
Gróf... Te egy nagyon jó fazon lehetsz és valoban hajazol a Katóra,,bár tudom hogy Ő nem Te, és Te nem Ő.....Kérdés ki a puncis?? és ki a .....
Ja ne felejtsem Harlee.. te Drága!!Ki is vagy valojában??:)))
Kísértetiesen hasonló történet kerekedett! :)
Emléxel "Hanuka" ceglédi fellépésére? Miért kell nagydobra verni mindent? Aztán pedig csodálkozni?
Én nem kaptam ilyen sms-t, nem mintha hiányozna! :)
Hogyan találják meg, hogy keveredik ezek közé Katómama?
Kézcsók és Tisztelet az itt leledzőknek!
" egy kis cinikus éle " ..szinte Mindenkinek van, a kérdés az, hogyan reagálunk ezekre, mennyire veszzük komolyan a sokszor jószándékú, vagy éppen építő javaslatokat, hozzászólásokat. Mi Mindenkiben a jót és a szépet látjuk, ez alap. Nem lehetünk egyformák, de azt Te is érzed, vannak határok és korlátok, amit Te is betartasz!? :)
Ennyi "Off gomb" nincs a "Kontrax" 1989-es reklámában sem! :)
( A Kontrax egyébként csak rövid ideig virágzott: alighogy elkészült a Hungária körút és Egressy út sarkán álló - akkor hipermodernnek számító - üvegpalota,
a cég 1993 májusában csődbe ment. )
A szépséget és a jókedvet önállóan teremtjük, na ez most sikerült?! :)
Helló!
Ezzel semmi gond szerintem. a gond azzal van, hogy amiket írt, azok kőkemény általánosításokat tartalmaznak, de azt hiszem ezt te is tudod! Azt pedig én pl személy szerint nem fogom hagyni, hogy olyanokról írjon enyhén szólva is negatív dolgokat, akiket ismerek, és tudom, hogy tisztességesek, és nem szolgáltak rá erre! Sokkal többen olvassák ezt a fórumot, mint gondolnád, és bizony vannak akiknek ez nagyon rosszul esik. Még ha nem is írnak ide be, mert nem mindenki vállalja fel a konfrontációt. (Mint mondjuk én.) És innentől kezdve bizony van köze pl a pécsi fórumhoz is ezeknek a beírásoknak, mint ahogy az összes másik város fórumához is. (Ezt csak arra a vádra írtam, hogy miért is írok ide, és nem inkább oda.)