Eltünt mindenki, akkor marad a meccs, egyébként 0:1
Eltünt mindenki, akkor marad a meccs, egyébként 0:1
Jó szórakozást, aztán szép álmokat!
Na 'fákk', megint későn értem ide.
Mostanában kissé besűrűsödött a munka, de holnapra már nincs betervezve egész napos program.
Még jó, hogy Bp-ről nem terveztem egy gyenge veszprémi utat is be...
Na Béláim, Gézáim és diszgráfok.
~24 óra múlva ugyanitt.
Üdv és 'cakát.
Csak 1 prcet késtél. Itt vártalak! Este hamarabb gyere, jó? Addig puszi, szép napot!
Sziasztrok..mindenkinek...van valaki itt itt?
Szia! Én megjöttem. QCp megint éjszakás! 1 perccel később írt,mint ahogy elköszöntem tegnap.
Bélapapi talán feljön ma is.
Ma szabadnapoltam, hetek óta minden nap, ezt már nem bírja a kezem. Lehet, hogy újra kéna tanulnom az erotikus masszázst, az nem fárasztó, de már nagyon masszőr vagyok. Meló van (és mindenkin van), gyúrok. Az izületeim meg köszönik szépen. A csak szexhez öreg vagyok. Kész vagyok ma. Na, mindegy, holnap talán nem fáj ennyire, aztán gyúrunk. Is. :)
Mindjárt jövök!
Sziaaaaa!!! :D
Jaj, drága lelkem,de hiányoztál!
Most kapok idegbajt! Megcsinálta a szerelő a mosógépet. Remek,megint nem centrifugál, a biztosíték viszont kattog. Ha most vennem kell egy újat, agyf@szt kapok. Csavargathatom a ruhákat, de a törölközökkel, lepedőkkel mit kezdek? Tegnap még működött. Most kézzel mossak???
Helló Gézám :-)
Mossál vele, keress egy patakot a közelben, szerezz be egy mosófát is :-)
A vajat is köpülheted akkkár...
Hát, barátom, ez megadta magát! Fejbe lövöm magam. Kézi mosás, de a törölközőkkel, lepedőkkel mit kezdek?? Amúgy is jól vannak a kezeim. Most spec. nincs pénzem egy újra.
De tegnap még működött!! Sz@r baja se volt.
Mindennek van előnye, a kezem nem zabálja az áramot.
Ne, ne, neeeeeeeeeeeeeee!
Legalább addig bírd ki, míg Veszprémbe elmegyek :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Fel a fejjel.
Nézd a dolog jó oldalát (ha van neki), bár most egy sem jut eszembe :-(
Ezen már kár mérgelődni.
Pont erről beszélek.
Megölted a gépet.
Ja, mi az az agyf@sz?
Az agyf@sz kocka nyelven agybaj, de a súlyosabbik fajtából. Nem én öltem meg a gépet. Szerintem csapágyas, én mondtam a szerelőnek, de ő a szaki!:) Szénkefék 8 rongyért, egy hónapig megy, aztán meghalt.
Szép jó estét mindenkinek!
Csak menni kell, mosógépet megcsinálni.