Kösz XD
Kösz XD
A legbrutálisabb chillit Bhutánban ettem.
Ott a chillit is chillivel eszik! :)
Szecsuánban is elég csípősek az ennivalók, de teljesen más az ereje mint az itteni erős paprikának.
Sziasztok!!
Herlee,olvasom,hogy te is szereted a chillt, nagyon rávagyok izgulva én is,:)) anyám szerint már betegség!!Azt mondják kétszer csip,de nekem ilyen irányu rossz tapasztalatom nem volt még, vagy már immunis lettem?:))
Mivel mindent szeretek ami csip,igy a kinai az egyik kedvencem,de nem mindenhol eszem meg, és nem mindegy hogy van elkészitve, bár azt mondják a taykaja huzosabb.Igaz lenne??
Voltatok már Mayánál tatabányán?, Huuuuu ..ajánlom a csajt...növérkés cuccban van...nem kamu bakker...idöt nem nézi nem kamu mint a többi...Amit vállal azt megcsinálja..A lakás nem luxus ...de tiszta na szval korrekt...
Le a kalappal Hexe, tökös csaj vagy!
Utólag mindent meg lehet magyarázni! :)
A chillit imádom nagyon! :)
Mindig-minden egyes szám első személyben íródik? :)
Ohhhhh! Te álmaim "Nője", a Nemzet asszonya? :)
Könny szökött a szemembe soraid olvasatán!
Márton napjára ez épp aktuális lett volna, de ez a pár nap eltérés nem oly' fontos! :)
Szia Gróf!
Most egyszerre vagyunk. Ebben az országban szinte mindenki mindenkit sérteget, úgy éli ki magát, vezeti le kínját.
Én nem sértettem mindenkit, konkrétan személyeknek (nickeknek) szólt, amit írtam eddig, de akinek inge, az vette magára, és ez majdnem mindenki. Erről nem én tehetek. Ha engem lebutáz valaki, mosolygok. :)
Nem én vagyok írástudatlan liba, vagy MT. XD
Szia Bush! :)
Nincs , töröltem, nem is lesz.
Valaki nemrég megkérdezte, hogy "Hol a helyed ebben a világban?" Sehol. Ebben sehol.
A mailemet tudod, bár most futközok, pörgök ezerrel, mert valóban nem ez az én világom.
Ha tudsz egy oldalt, ahol lehet értelmes dolgokról beszélni, értelmes emberekkel (akinek nem inge, ne vegye magára :)),
akkor várom válaszod, és ott talizhatunk, hülyülhetünk.
Ez nem az.
Szia Kató, már attól jobb kedvem van, ha látom, hogy írsz, csak ez a Hexe-nick honan jött?? Mindegy, mert, tuggyuk kit takar, ésezalényeg :))
Anno, reply-al válaszoltam, ha nem kaptad meg, akkor gáz van, de sebaj, csak érdeklődtem, külföldön mijen az élet, érdemes-e lelépni? Mosmeg azt kérdezném meg, hogy itthon minden megy úgy ahogy régen? Meg se néztem hirdecc-e?! Egy jó masszázs mindig jól esik az embörnek. Vótam itt Debrecenben egy 50es masszőznél, teljesen meg volt lepve, hogy nem kértem "extrákat" :)) micsinájjak, masszázs hiányzott, nna. Egyébként nagyon derekasan megdolgozott, túlórázott is rendesen és harmadannyiból kijött mint egy közepes eksön, komolyan! "ha itt lennél velem..." Ja, a végén látnod kellett volna, szabályosan csalódott volt a hölgy, hogy nincs levezetés, pedig ugyanannyit adtam, mintha lett vóna! Rendes volt na, ha vkit érdekel megírom a nevét, de nem reklámozni akartam, csak Neked mesélni.
Figyu, tanulok én is, az ön- és barátnőreklámokat elég jól kiszűröm, a managgerek zömét is, de most nincs az az érzésem, hogy Geróf tutira beletalált. Geróf! Nem mondom, hogy tévecc, csak meglepődnék, ha nem. Legalábbis pl. Vidékiffi elég normálisakat irogat. Ha ő futtat a levelei alapján, akkor akár Ilkó, PP, vagy én is gyanúba kerülünk...? Bár elég jó biznicnek tűnik :)) Te, ez a külf. havi 1-2 milka elég komoly vazze, mi meg itthon geccsolunk, hogy van ez??? Katóóóóóóó, Te hiperszupermegamultimilliomos vagy!!! Mosjöttemrá!!!!!!! VAZZE!!! Én meg itt sajnálgatlak Téged!! megőrültél?! Meg se sajnáltál?! Veszel be azonnal az üzletbe a nemjóját!!?? Úgy én is tok semmit se csinálni mint eggyes menedzserek!!! Nna! :))))))))))))))
Csókol mindenkit Amarilla! :D
Szia Gróf!
Van ötletem, jó biznisz, beszállsz?
Most válaszolj, mert holnap már lehet, nem veszlek be. :)
Olvastam, gáz, hogy van agyad. Itt titkold el, akkor szereti fognak! XD
Szia Bush, meg aki szeret (talán3)!
Szarul indult a nap, reszetelték a rútert, vagy lehet, hogy szvíccs. :DDD
Na, ehhez várom a hozzászólásokat!
Ma sütöttem cordon bluét, de ti abból nem esztek. Sütés közben énekeltem halkan, mert pitbull bebaszott.
éjjel gyütt haza mata. XD
Hali Gróf!
Bevállalod?? Vallj színt! Igazak, vagy nem a hírek rólad?
Engem spec. rohadtul nem érdekel, ki mit csinál, csak engem hagyjanak má békibe. :)
Ehhez a szakmához én nem értek, minden ellenkező híreszteléssel ellentétben, és nem is akarok érteni.
Én már csak ilyen félénken skubizok, hogy mi van, aztán kérdezem magamtól, mit keresel én itt? Hogy kerültem ide?
Ha meg már vagyok, maradok, aztán tanulok. XD
Csá, megyek, megnézem a csetet, közben hallgatom a tiszta zenét :)
szia :)
az utsó kérdésedre nem tudom a választ, mert szűz vagyok. :) vagy Halak? vagy tigris? XD
télleg nem nagyon lehet most itt hülyülni, de megvan a civil életem, csak este vagyok fent (ha értelmét látom)
de Neked maradok mindig Kató :)
a méled télleg nem kaptam meg, írjámég!
én most átképeztetem magam vízvezetékszerelőnek, valahol mindig csöpög a csap.
télleg, csinálhatnál gmailt, akkor azon hülyülhetnénk.
Köszi, puszi, csók :D
Szia Linda, egy szavadba kerül és itt vagyok! Pedig mostanában keveset írtam (pontosabban amióta nem voltál) mert inkább csak szakmai duma folyt - tehát szivatózás :))) hülyéskedni nem lehetett olyan jól. Geróf is bekeményített, aggya az ívet mindenkinek, de a többiek hangulata is érdesebb lett... sztem a válság okozta gazd. visszaesés begyűrűzött az "ipar"ba és ettől borostás a kedélye a népnek... mongyuk nincs mit csodálkozni rajta. Ja, anno válaszoltam emailben is, de sztem nem láttad, meg én se nagyon használom azt a címet. Azér ha lesz időm beugrom néha, van egy-két civil a pályán (úgy értem nálam is civilebb) jó lenne őket nem elriasztani, mert minél többen írnak be, annál színesebb és érdekesebb a fórum. Az embernek több kedve is lesz klaviatúrát ragadni. Jókedvet mára mindenkinek! FTF2x, hogy döntöttél? belevágsz? Sztem nyugodtan megteheted, komoly veszély nincs. Igaz Linda? Na csá.
Mikor leszel cheten??Minden este várlak!!
Nekem így jó, meg tök mindegy :)
Csá puszi csók!
Ahogyan gondolod, ha Neked így a jó, legyen így!