Bush, hol vagy te átok???
Ez szép? :)
Bush, hol vagy te átok???
Ez szép? :)
Innentől csak szépet írok, vagy ritkán a semmiről :)
Ennek igazán örülök, de akkor ne is írj olyanokat!
...mert ezek visszafognak az utadon.
Kedves harlee, előre fele megyek, méghozzá roham léptekben.
Akiről semmit se tudsz, arról ne is gondolj semmit.
Életképes vagyok. XD
Mi a fene folyik itt? Mindenkit modira küld valaki. ???
Nem harcolok senkivel, csendben teszem a dolgom. :)
Ezt is küldd modira, akárki! Úgyis marad. XD
szia hexe ,kivel harcolsz megit drága,régen dumcsiztunk már.
Sziasztok!
Huszonéves fiú vagyok - igen sajnos még nem férfi..
Valahogy még nem sikerült eddig semmit sem összehoznom - és ez kezd egyre jobban frusztrálni! (kapuzárási pánik vagy nem tudom hogy minek is nevezzem :D)
Úgy érzem minnél jobban akarom, annál nehezebben fog összejönni, ezért egy ideje már BN-ben gondolkodom, mint első alkalom, sőt már el is határoztam magam, olyannyira hogy már a lányokat is nézegettem!
Rendszert nem akarok csinálni a dologból, de azt gondolom én jobban járok ha az 1-2. alkalom hasonló lesz!
Lelki vonatkozása nemigazán érdekel a dolognak, sőt akármi is lesz, az sztem fejben-lelkileg csak jót fog nekem tenni rövid-közép-hosszútávon is!
Ami miatt viszont aggódom és még mostanra sem mertem meglépni a dolgot, az az, hogy tudom: végső soron a leges legfontosabb dolog az életben az egészség és énsem akarok hosszasan betegeskedni már ilyen fiatalon 1-2 meggondolatlan alkalom miatt...
Tudom, hogy a lakásban rendelő lányok sokszor rendkívül igényesek és esetleg valamilyen eü. papírral is rendelkeznek, viszont ált. elég sokan megfordulnak náluk 1-1 kivizsgálás között, úgyhogy még ígyis elég paranoiás vagyok és félek hogy elkaphatok valamit. Sajnos mondanak olyan cifra és ijesztő dolgokat az emberek hogy csak na... Pl. csók útján elkaphatok valami csúnyát? mindenhez kell gumi? vagy orálhoz nem szükséges?
Hogyan lehetne biztosra menni? :-S
Napsütéses reggelt Mindenkinek! ¤
Nem voltam itt egy hetet, semmi nem változott!?
Tudod, ez a lesajnáló és szemellenzős, flegma válaszaid miatt is visz az élet hátra.
Remélem egyszer tanulsz majd ezekből, talán nem későn.
Az élet mindenkinek ad, legyén szegény vagy gazdag, ,jó vagy rossz,szép vagy csunya, egyremegy.... és az a legnehezebb,hogy emeltfövel tűrjük el a kudarcainkat,, vagy lesütütt fejjel,de büszkén viseljük sikereinket..
Az élet nem mindig habostorta,hisz akkor mindenki csak hizna:))Hibázok sajna én is, mint más is,büszke nem vagyok rá, de visszaforditani sem tudom..de talán tanulunk belöle, és talán csak egy mosoly kellene,hogy jóvátegyen mindent....de olyat hogy majd az Élet olyat soha senkinek...Hozzáteszem semmi személyeskedés nem volt az irásomban.. További Szép Estét!!
Hali!
Nekem vele már nincs mit beszélnem. Pont.
Ad neki az Élet! :)
Hi!:)
Dehogyis gondoltam rád. Senkire sem gondoltam, csak furcsán jött ki, hogy pont ezt írtad, aztán egy ártatlan hszt moderálásra küldtek. Néha amúgy komolyan nem értem, hogy ki és mlyen megfontolásból küld moderálásra egy-egy hszt.
Helló!
"Ez a topik nem 1-2 ember tulajdona és nincs kiszabva, hogy miről szólhat!"
Hát elnézve, hogy milyen hszomat küldték moderálásra...
Köszi ilko!!
Szia Pircsi!
Szerintem felesleges a további vita, úgy sem fogtok dűlőre jutni. Én speciel bírlak és nem érdekel, mivel foglalkozol, mert nem ettől függ, hogy bírlak-e avagy sem!:)
Legyen Szép Napod!:)
Oké..Bocsi!!
Ja, és fiam üzeni, hogy ő a kurva, te meg a szentéletű Szűz Mária. :)
És magyarázd el, hogy alex, akiről beszéltünk, egy NŐ. XD
Szia Gróf!
Tegyél már rendet légyszi, mert kurvára unom.
Fiam Balázs, nickje Vertigo, slussz.
Köszönöm!
Sziasztok...
Segitsetek nekem.ugye jól emlékszem,hogy Katómaminak ,..Alexnek hivják a fiát...
Köszönöm..
A masszőr egy szakma, kedves pircsi, és nem kell nevet adni a gyereknek.
A prostik adnak nevet a gyereknek, és "katótok" ezt akarta megtisztítani, de itt nem lehet.
Ez a ti oldalatok. :)