Szia. Én voltam nála régen is és mióta Emőke azóta is. Igaz mindig csak franciát kértem tőle, de az elég jó volt.
Szia. Én voltam nála régen is és mióta Emőke azóta is. Igaz mindig csak franciát kértem tőle, de az elég jó volt.
Csak kérdezni szeretnék,hátha valaki tudja a választ rá... mire jó változtatni a nevet,ha valaki jó szolgáltató?? Csak akkor ésszerű ez,ha valami nem olyan,amilyennek kéne lennie..többen vannak fent régóta egy névvel.. érdemes őket keresni..az idősebbeket..nem sorolok nevet,mert mindenkinek más tetszhet,de nem kevés ***moderálva*** ,mire találtam pár rendes lányt. szimpátia is kell,de van,aki bármit megtenne.. és ez jó dolog. további szépeket.
Bocsánat az íráshibáért---Izabella egy -b-!!!!!!
Én még akkor voltam amikor Izabbella néven volt---nekem bejött---hogy azóta változott e jó vagy rossz irányba azt nem tudom---nagy levegő és próba szerencse!!!
És most egy érdeklődés is. Emőke (22) a telefonban nekem kimondottan szimpatikus volt, az ***moderálva***is tetszettek. Azt szeretném kérdezni, hogy aki járt nála, milyennek találta? Előre is köszi mindenkinek.
Újabb élmény, ezúttal negatív. Klau (19).
Nos, a leány képei előnyösek, nekem azokon jobban tetszett, mint élőben. Pozitívum vége. A ***moderálva***lapos, a francia olyan mint a porszívó, a lényege, hogy mihamarabb elmenj, és aztán távozz. Én egy órára mentem, és miután az elsővel megvoltunk, alig telt el egy kis idő, és percenként hangzott el a kérdés, hogy: "Na! Eleget pihenté' már?" Úgy gondoltam, hogy a vendéggel szembeni viselkedés legalját sikerült már megtapasztalnom Edinacicánál, de nem, a kis hölgy minden manővere alulmúlta őt. Emiatt olyan történt, ami még soha: felőltöztem, visszakértem a ***moderálva***, és távoztam. A köszönésünk, és a járművel való elindulásom között nem telt el 23 perc, de még neki állt feljebb, hogy majd meglátjuk, fél órán belül vagyunk-e!
Sajnos azt kell mondjam, jobb lett volna, ha elveszítem az után azt a ***moderálva***amit nála hagytam.
Úgy láttam, elég széles rajongói tábora van a hölgynek, így csak remélni tudom, hogy másokkal nem így bánik, mindenesetre én erősen NEM ajánlom!
Szia!
Barby18 , Nicol30. Nagyon jó mindkettő! Minden téren. De Lauránál is megkapod amiért mész!
Sziasztok!
Pécsen ki a jó, aki csalódásmentes???
Ezúttal is köszönjük a sok húsvéti jókívánságokat, majd ha betértek hozzánk - megháláljuk :)
Sok szeretettel : Tündérke, Kis Eliza, Eliza
A projekt folytatódik.......
Virág ( 44 ) A napokban megfordultam nála. Valami csoda az a nő...gyönyörű,feszes test és az a közvetlenség,kedvesség,ami belőle árad,egyszerűen lenyűgöző. Ilyet egy fiatalnál sem tapasztaltam még,belőlük ez valahogy hiányzik. Forró a masszázsa és isteni a keze :) Csak ajánlani tudom minden kedves makktársnak,és kérem vigyázni rá,hogy még sokáig ilyen kedves és odaadó szolgáltató legyen.
Élvezettel teli szép húsvétot kívánunk Minden Kedves Férfi Látogatónak !
A koleszterinre vigyázzatok, a szexet meg majd kihámozzuk ünnepek után....
Kis Eliza, Tündérke és Eliza
.....és Nektek is Lányok !
Nem kételkedem csak én voltam már nála és én nem tapsztaltam ilyesmit,velem nagyon kedves volt és ajánlkozó
de mint hogy az 1% is esély tényleg igazad van .most emőke pár hete még evelynne, izabella volt. kinek hogy. meg néztem a telefon számot abból jöttem rá hogy igazad volt.
99%-ig biztos vagyok benne hogy NEM. a badgrils-sen is ugyan azok a képei mint kb egy évvel ezelött.
Basszus, már majdnem végeztem a tusolással, és ki vettem a táskámból a deomat parfümöt és uram bocsá egy tiszta polót, erre rám ront hogy mit turkálok a holmijai közt! köpni nyelni nem tudtam hirtelen , öltözzek fel és azzonal távozzak! távozás után felhívtam hogy , ugyan adjom már valami magyarázatota viselkedésére, erre ő: Hagyjál már békén te drogos köcsög! *** moderálva ***. S nem mintha bármiért magyarázkodnom kéne azt hiszem de a szemem az az alergiaától volt vörös és duzzadt, gondolom a *** moderálva *** már orvosi diplomát is szerezett a drága... Schmitt Pál után szabadon be szerezhető mondjuk.... :-) De én az biztos hogy Erősen nem ajánlom SENKINEK!
Szia--Nem tudom de nem kevered őket-----most Emőke a neve!!!!!
Minden kedves makktársamnak!!!!!
Soha senki nem menjen el Evelynne-hez ótvaros *** moderálva *** aljsas némber! vagy ahogy régebben hirdetett Izabellához! a 'hivatása szégyene ez a némber. további info kicsit később...
Sziasztok!
Tudnátok olyan jófajta szolgáltatót ajánlani, aki vállal popószexet. Életkor max negyvenig, és molett testalkaton kívül jöhet bármi.
Kati ( 39 ) Végre odaértem hozzá....egyszerűen fantasztikus NŐ. Így nagybetűvel.. A kedvessége,a közvetlensége...teljesen barátnő feeling...és ahogy ránéz az emberre azokkal a csodaszép szemeivel...fantasztikus.. szóval kérem vigyázni rá és finoman bánni vele! Köszönöm neked kedves Kati,még visszatérek.
Köszi,olvastam a képek alapján nagyon tetszik a lány!
Épp az érdeklődésedet megelőzően írtam Szépségről egy véleményt. Csak ajánlani tudom.