Sziasztok én Kényszerből Kingát látogattam meg.... :-/ hát bár ki vertem volna inkább! ha lehetne már- már negatívot adnék neki! teljesen máshogy adja elő magát a telefonban, szobában és megint mást mondott még fürdés után is. de csak sorjában telefonban azt mondta a normál dolgok szokásos *** moderálva *** vannak... a szobában már a natur, és a kölcsönös *** moderálva ***: egy tucat és és egyy tucat harmada!!! :-O japp. De lehet *** moderálva ***... :-D!!! meg alkudtunk naturban órába durván egy tucatért! na ez zuhany után előre *** moderálva *** már csak idézem: 40-45 percre elég! :-O az Vivikéről amikor még elente itt mejelent húszonhét esztendős volt a drága, most már csak valami oknál fogva 19! :-O gondolom most már csak ennyinek érzi magát :-) szó szertint az isten háta mögött elérhető kint a francba orfű elött pécs határában... háromszor hívtam fel mire úgy tünt meg felel neki egy időpont, el érkezett a meg beszélt óra mikor ujra hívom a részletekért akkor a másik lány vette fel hogy bocsi de jöttek ketten hozzánk nem mondom meg miért /NA VAJON MIÉRT IS KI TUDHATJA... :-D / vissza hívom később mint mondották mikor, egy idővel később valószinűleg jó jöhetsz, de azért meg kérdeztem hogy biztos e mert nem megyek ki oda a picsába azért hogy ujra pofára essek? hát sajnos biztosra nem igérhetek semmmit monda kuncogva... ROPPANTUL ÉRDEKELNE HOGY 30 VALAHÁNY EMBERBŐL AKINEK A KIS KEDVENCE MIÉRTIS NEM ÍR RÓLA SOHA EGY PÁR SORT SENKI HM.... ?