Sziasztok!!!Van pécsett igazi domina.....?????
Sziasztok!!!Van pécsett igazi domina.....?????
Nekem még nincs, ezért kérdezem. :D
Petyus35 · Újonc · Szia! engem is éredekelne Vivike! Ha tudsz valamit róla oszd meg tapasztalataidat légyszi!! Előre is köszi Petya!!
Petyus35 · Újonc · Sziasztok Vivike 19- ről írjatok már valami infót légyszi!!! Aki volt nála írjon légyszi!! Köszi :)
Szia ..Nagyon szépen köszönöm kukis :)kedves vagy nagyon...:) puszi..Mindenkinek szép napot!!:)
Vivike (19)-ről nem tud senki semmit ? Már láttam hogy érdeklődtek páran rajtam kivül is, de nem írt róla senki semmit. Tehát nem volt még senkise nála ?
Lili (26)· pécsi szexpartner · Újonc · Azt irtam,hogy megcsöröglek... a hivásfogadás max 50 ft...valóban sok........na mindegy.Ide nem irok semmit.Biztos találsz mást is.szia
Szia!
Fel is hívnálak ha magyarba lennék. Drága a tarifa itt sajnos. Ide küldj el légy szíves mindent amit tudsz róla: ***moderálva***
Lili (26)· pécsi szexpartner · Újonc · Szia.Ma megcsöröglek és beszélünk.
Laura (42)· pécsi szexpartner · Újonc · ...És mindezt egy hirdetőtől...wow!!!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Claudia 36 új képekkel....gyönyörű!
Szia! Írtam sms-t. Várom a válaszodat.
Üdv,
Szemzgettem az oldalról pár lánnyal, és érdekelne, hogy ki az ajánlott, és ki a kerülendő kategória.
Cserébe tudok szolgálni beszámolókkal más lányokról.
Egészen pontosan velük szemezgettem:
Dóri (22)
Dia(18)
Tiffany(19)
Tereza(18)
Nikol(20)
Barbie Dolls(19)
Előre is köszönöm!
Lili (26)· pécsi szexpartner · Újonc · Szia.Én tudok valakit aki dominát is vállal.A gond,hogy ide nem irhatok ki számot....nem tudom,hogy tudnám megadni az elérhetőségét?
Segítsetek srácok. Dominát keresek, de sehol se találok. Pécs-Mohács-Baja-Szekszárd környékén. Ha tudtok valakit ( esetleg nem erről az oldalról) akkor írjatok üzenetet, vagy csak itt válaszoljatok.
Köszi
Vivike (19) -ről tud vki vmi érdemlegeset mondani ?
sziasztok,pécsen melyik lányt tudjátok ajánlani,köszi!
sziasztok,Noémiről szertnék ném infot, köszi!
Mohács környékéről tudtok ajánlani valakit? Van egyáltalán valaki arra?