Legalább,csinálnál egy másik nevet,ha hülyeséget írsz kedves Marcsika.Kiírja,hogy hirdető vagy és élő hirdetésnél be is adja.Elég gyenge reklám,és itt többnyire a hölgyeket keresik.
Legalább,csinálnál egy másik nevet,ha hülyeséget írsz kedves Marcsika.Kiírja,hogy hirdető vagy és élő hirdetésnél be is adja.Elég gyenge reklám,és itt többnyire a hölgyeket keresik.
***Kérjük a reklám és önreklám mellőzését! ***
sziasztok én gábor vagyok és egy tapasztalatott szeretnék veletek meg osztani voltam pécsen a janinál ,hát mit ne mondjak kllemesen éreztem magam ,nagyon oda figyelt, rám ,mindent megtett hogy jo legyen nekem amit meg beszéltünk az minden ugy történt A diszkrécio100%százalék ,és mellesleg jol is néz ki ,övan egyedul it a vidékin ,fiu pécsen szoval nyugotan menyetek mert ajánlom,,,,,
Egy kis beszámolo!!!! Jártam a N*gy F*renc T*ren a Mercédesznél,nem volt nagy durranás beképzelt és egyátalán nem jó vele a sex!!!!! A lakás r*m*ty fürdőszobába a kád elég *nd*r*tó!!!!! L*h*z*s az egész banda többen dolgoznak nagy volt a hangzavar nem éreztem jól magam!!!!! Nem ajánlott kategoria!!!
igy segitsen az ember :)
En tudok egyet , tettye kornyeken, sajnos a weblapot elfeletjtettem , s szama megvan, eleg ***moderálva***
Szép napot mindenkinek!Rég látogattam már az oldalt,de most visszatértem!
Leonidasz merre vagy?
Nicol-t nem tudom elérni semmilyen úton!Tud valaki valamit róla?
Légyszi írjátok meg,ha tudtok valamit!
Üdv!
Szobát keresnék Pécsen hétfő délelöttre...valaki?
Sziszi (32)· pécsi domina · Újonc · sziasztok tudom ajálani janit aki pasikal van nagyon jo pasi bárkinek tudom ajánlani és mindenre nyitott pasi nagyon jol éreztem magam nála jo volt minen aki akar hozzá menni bátran tegyetek nem bágyátok meg ezzel aszámal van megyetek hozá
Mi van?Milyen strigoról beszélsz??
Most ezen az oldalon is megjelent az idézőjeles Mara strigó! Biztos jól ismered wgeniust is. Adjátok át egymásnak a tapasztalatokat, de inkább személyesen. Biztos jót röhögtök egymáson!
Én pénteken beszéltem Elizával és elnézést kért, de Szofi csak hétfőtől (26-ától) lesz! Erről ennyit....
Mara
Szia,,Én MARAT ajánlom neked,,,Nagyon kedves a vendéggel törödő nő,akivel beszélgetni is jókat lehet!!
Csillanal jart mar valaki? Vagz Jessikanal?
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Keress egy okot a barátoddal, végy egy üveg pezsgőt mivel ünnepelni szeretnél, gondold át melyik az a hely ahol jól érezted magad és már többször voltál és egy ünnepi szeánszra szívesen látnak a barátoddal........ Ő Szofi és Eliza. Mivel Eliza villájában gyakran megfordulok, ezért nem voltak kételyeim, hogy a barátommal megünnepeljük ezt az ominózus estét négyesben. Egy szobában, egy ágyban és egy barokk asztalon. Az este meglehetősen nedves és sikamlósra sikeredett, sok nevetéssel és beszélgetéssel, Ez a két lány megadta a módját, hogy a barátommal nagyon jól érezzük magunkat. Bizonyára segített az az egy üveg pezsgő, amit az ágyban elkortyolgattunk :)
Az ízek világa jobb volt ott lent, mint a pezsgőspohár szélén......:))))
Hello Jázminról valaki információt?
Hat azert sok a retusalatlan kep is az ujak kozott! Nezd csak meg:
Zea, Kinga cica, Vanessa, Nikol, Szofi, Vivienn, Jazmin, bocs, ha valakit kihagytam. Mind igeretesek.
Hiába a sok új kép,ha agyon retusáltak,,,erről ennyit
Kedves Hirdeto Lanyok!!!!!!
kosznom ferfitarsaim neveben a sok uj kepet, (mar aki), sovarogva nezegetjuk oket!!!!
Es tenyleg egyre kivanatosabbak vagytok, csak igy tovabb.
Ezért van a telefonos feketelista és az, hogy rejtett számról sokan nem fogadnak hívásokat!