És még valami, csók nincs nála,így meg aztán főleg nem értem ezt a bűzlött a cigitől dolgot! Mindenesetre én semmi ilyesmit nem tapasztaltam,ha így lett volna,nyilván leírom...
És még valami, csók nincs nála,így meg aztán főleg nem értem ezt a bűzlött a cigitől dolgot! Mindenesetre én semmi ilyesmit nem tapasztaltam,ha így lett volna,nyilván leírom...
Így igaz,tényleg jobb lesz tisztázni valamit
:) Nem az én nickemhez írta a VL szerki amit írt, és mivel ritkán hibáznak...Ami pedig Katrinát illeti, ahova én írtam róla,ott ellenőrzik a besziket! Úh fordítsuk meg,én gonnan tudjam,h te voltál nála? Sőt továbbmegyek te mit gondolnál ha a nickem előtt olyan szöveg lenne,mint a tied előtt? Amúgy Katrina tényleg r*ma,de ez a képeiből egyértelműen kiderül (legalábbis nekem egyértelmű volt már az elejétől fogva)
Pédé · Tag · Na, tisztázzunk valamit pajtás !
Ha ez így folytatódik, akkor személy szerint fogom kérni az oldal szerkeztőit, vezetőit, hohy ezt a k.rva csúnya hibát korrigálják, és ebben a topicban tisztázzák a félreértést, elnézést kérjenek érte !
Amíg nem vagy meggyőzödve valamiről, addig vegyél vissza az arcodból, mert nem mindenki tolerálja !
Még mindig nem hirdető vagyok és legfőképpen nem nő.
Katrina igenis bűzlött a cigaretától és a képei is erősen retusáltak.
Kedves volt, türelmes, igyekezett, de nem több.
Egyedül ez a hozzáállása volt az egyetlen pozitívum részemről !
Örülök, hogy neked bejött, mégsem estem neked, hogy ne reklámoz az általad futatott lányt !
Voltam már pár helyen, sehol nem néztek nőnek akármilyen fura is neked.
Eddig mindig az igazat írtam le, és ok nélkül senkit nem járattam le !
Szóval jó lenne ha visszavennél az arcodból, amíg nem vagy 100%-ig biztos a dolgodban !
Gubás, nem tudom, hogy honnan jött Katrina, de nem magyar az biztos...
A képek alapján Én egy fehérbőrű MAGYAR lányra számítottam, de nem azt kaptam.
De ezt mogyi "úr" is megtudja erősíteni, hisz állítólag vendégként volt nála.
Ha ez tényleg így van, akkor látnia kellett a bőre színét is, ami barna, de nem a nap és még csak nem is a szolárium miatt !
Ha ezt nem veszi észre, akkor vagy színtévesztő, vagy vak... Esetleg mégsem csak vendégként ismeri a hölgyet....
Annyit tudok hogy uránvárosban dolgoznak,de még nem voltam.
Odaadó,de nekem nem tetszett külsőleg.A képeken jobban néz ki mint valójában.
A neve Lilu, így, ahogy írom. Azért nem látod, mert sok lányhoz hasonlóan hétvégére leveszi a hirdetését. De hamarosan látod majd, ne félj! :D
Meryll a legjobb akinél valaha voltam, csak ajánlani tudom.
diaksrac · Újonc · Meryll-el (38) mi a helyzet? Volt már nála valaki?
diaksrac · Újonc · Mi a neve pontosan? Lilut nem talál nálam a kereső.
Azt mondják, hogy Mara kertiben az. Én nem voltam nála, de sokan dícsérték már.
Felejthető a szájmunkája, jobban teszed, ha keresel valaki mást. Én azt mondom, menj Liluhoz, és nem bánod meg.
diaksrac · Újonc · Viviennről (22) mik a tapasztalatok? Mélytorkozása jó?
Aha!:) Azért mindig érdeklődve olvasom, mikor hirdetők egymást próbálgatják, egyszer megnéznék egy ilyet!:DDD
Ami pedig Katrinát illeti, nekem semmi bajom nincs vele (írtam is róla anno beszit), és inkább magamnak hiszek, mint olyannak, aki hirdetőként f*kázza!:))
Pédé! Nő vagy!? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tudjuk, hogy nem persze! De mogyi, meg micsoda akkor!? :DDDDDDDDDDDDDD
Az a hírdetés csak probálkozás volt titkos nem fizetős női szexpartner keresésére a hőskorban.De hamar rájöttem hogy ez nem az az oldal.
Kedves Pédé kisasszony! Az hogy kiírják neked : "kérjük egymás lejáratásának mellőzését!"ebböl kiderül hogy te is egy hírdető lány vagy.Jó lenne tudni hogy ki vagy mert valószinüleg hozzád mindenki legfeljebb csak egyszer megy baleknak.Én meg szeretem kiprobálni azt aki megtetszik,persze ezzel sokszor befürödtem.Amit Katrinárol írta nem reklámnak szántam hanem inkább a probálkozo úraknak akartam segíteni hogy ne a semmiétr fizessenek.Ja és a cigaretta szagot mesziröl megérzem bébi.A továbbiakban pedig nem kívánok vitázni egy nővel arrol hogy hogy néz ki egy jó nő.Röhögnöm kéne magamon ha megtenném.
Tényleg!? Akkor most Ork, vagy sem!? :DDDDDDDDDDDDDD VAgy Szerb Ork!? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD De hát, ha cigiszagú, akkor meg minek akar!? Max ha saját barátnőről van szó, elnézem, mert a párom..... De ha Munkáslány, amit ugye nem látogatok, csak b*sztatom a jónépet, hát nemtudom.... Ilyen esetben, nem elég, hogy ORK! még cigiszagú is! Mi jön ezután!? Kannásbor a kézben!? :DDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Akkor, mint egy csöves!? :D
Belváros...a Rét utcai kórháztól nem messze... :) Rét utca és a Szabadság utcai háztömbök között :) a Nagy Lajos Király utca felőli részen,vagy az már a József Attila utca??? Kellemes kis lakás a célnak megfelel. Az ágya lehetne kényelmesebb is,de kit érdekel az ágy.. nem kárpitozni megy az ember :)