Sziasztok.
Én eddig nem igazán írtam egyik forumra sem de egy kis tapasztalat csere reményében írok.
Nos Adri 20,Eliza 20,Fanny 21,Míra 22,Patrícia 22 ezek a lányok képek alapján piszkálják a fantáziám!
És akkor jöjjenek a személyes tapasztalatok.(Előre szólok hogy ami nekem tetszik az másnak már nem biztos)
Először jöjjenek a csalódások és lehangoló dolgok amik engem értek!
Dóri 22 telfonos egyeztetés minden ok időre ott vagyok a megbeszélt helyen hívom nem veszi fel gondoltam várok egy 5 percet mivel ő is emberből van és pont nem ér rá.Letelt az 5 perc hívom és a hívott szám jelenleg nem elérhető kérjük ismételje meg a hívást később.Azóta még egyszer megtörtént ez az eset!De még nem mondtam le róla teljesen mert ha az a csaj fogad majd talán egyszer aki a képen van és még a szolgáltatása is megfelelő :)
Lina 18 kép alapján nagyon bejővős meg is látogatnám csak nagyon a városon kívül van.(Mondjuk nem mostanában beszéltem vele)
Sunny 23 kép alapján tetszetős mondjuk az a csúszka masszás nagyon érdekel meg is látogattam volna csak van egy kis bibi telefonos egyeztetéskor azt mondta nekem hogy nincs szeretkezés pedig az adatlapján ott van de mindegy.
És most akikhez sikerült el jutni.
Nati szerintem nagyon jó teste van de a teljesítménye ingadozó tapizni nem mindig szabad de a teste látványa engem mindig kárpótolt.
Katrina nekem élőben jobban tetszik francia tetszett az ágyban aktív törekszik hogy széles mosollyal távozz!Ja és még egy pozítívum 1 órára mentem de kb 40 perc alatt leamortizáltam magam már indultam volna zuhanyozni és rám szolt hogy van még 20 percem ne siessek annyira és megkérdezte hogy mit szólnék egy masszázshoz?