Szia! Fanny(21)-ről van infóm: FELEJTŐS!!! Az a baj a lánnyal, hogy nem egyedül dolgozik és a "felettese" dönt MINDENRŐL! :D Bármit szeretnél, bármit akarsz átmegy hozzá és előbb vele beszéli meg. DE: az idő már onnan ketyeg ahogy beléptél az ajtón... Ha pl 1 órára mennél de 10 percet beszélgettél vele, az bizony már csak 40 perc akció... (mert még 10 perc tuti elmegy a tussal...) Szóval eléggé le van korlátozva! Flegma a csaj, csak a pénz érdekli, sürget, kapkod... JA: ha lejárt az idő, jön a "főnökasszony" és kopog az ajtón! :) ezen pl besírtam a röhögéstől!! :) Na jó azért mondok róla jót is: elég baba teste van, képes a squirt-re (spriccelős élvezés) de kb ennyivel ki is merült a pozitív lista :) Nos... asszem ennyi :)
De ha már írtam, kérdeznék én is: Az alábbi lányokról van-e info: Meryll(39), Carmen(27), Kati(39), Anett(23), Patricia(30), Illetve ha esetleg volna valakinek infoja hogy a fent említett lányon kívül képes-e még valamelyik lány a squirt-re?! Ez eléggé érdekelne! Köszi! :)