Nem egyszerű itt az élet, az biztos... :D
Nézzük a jó oldalát. Van élet ! :D
Pédé · Tag · Nem egyszerű itt az élet, az biztos... :D
Nézzük a jó oldalát. Van élet ! :D
Hát, jómagam, a maga a Milf kategória, mint a rendes Milfek(lásd igányes filmek, vagy az edzőteremben izzadó+plussz egy kis plasztika), azokat meg lehet csinálni, de az itthoniak, enyhén szólván, még olcsó utánzatnak sem mondanám, a sárga piacon, ahova szintén elvből be sem teszem a lábam, mint hogy ezekhez sem....... És erre van nagy arcuk......
Ébresztő! Ez nem Jud*pest, ahol akkor a piac, perverzó terén, hogy megéljetek és nagy arcotok legyen, napi5-6 vendég után......
Nah! Jah :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pédé · Tag · Kezdődik megint...
Eddig Kimberly volt műsoron, most Anett jön ?
Tényleg erről kell szólnia a fórumnak ?
Vagyis, még erről sem fog szólni, mert megint ki lesz minden moderálva és már csak a moderált sablonszövegeket látja majd mindenki....
Kedve bossplayer!
Nem gondolod,hogy egy kicsit messzire mész? Mit képzelsz te magadról?Jobb szórkozásod nincs mint a lányok lejáratása?
Azért mert valaki magára tetováltat valakit az nem azt jelenti hogy rokoni kapcsolatban van vele!
A másik meg hogy ha ennyire unatkozol menj és játsz a f****dal :)
Undorító és sz*nalmas müsörod van és szerintem gondolkodj el hogy kinek mit írsz! :)
Főleg ha valamivel nem vagy tisztában! Na sziaa :)
anett az annyával dolgozik néha vivien 42 néven szokott hirdetni és rátetováltatta a képét a hátátra azért k*rv*lkodik,hogy el tudja tartani a kis emiliát... egyépként jo a müsora
Urak!!--Lola telószáma kellene sürgősen---köszi!!!!!
űdv!
Anett 23 jó a müsora érdemes meglátogatni pici vékony törékeny csajszi és imádja a gyikhúst !Dalma rendes csaj ,de az idöre nagyonfigyel semmi hang nekem nem jött be!
diaksrac · Újonc · Sziasztok!
Anett cuppantása milyen? érdemes meglátogatni, ha igazából csak az lenne a lényeg? Egyébként milyen az ágyban?
Köszi.
tapasztaltabb kartársak!
a pécsi illetőségű Dalmáról (26) van valakinek valamilyen közérdekű információja?
szia, igazad is van ha meg sértettelek, bocsi, szép napot
Ada (42)· pécsi szexpartner · Újonc · Kedves Mery a bemutatkozo te is tudod hogy az enyém.Ám legyen tarsd meg.Az hogy a képeken te vagy,én nem kétlem hisz nem is vol az én üzenetembe erröl szo.Viszont mielött utalgatsz,gondold át arcos képpel vajon lenne e bárkinek is bátorsága hamiskodni:-)De én itt be is fejesztem.Nem gondolom hogy mélto a közönség vita.Üdv Nelli
Már megitn a z idösebb sz*lgált*tokkal van a gond biztos nem megy nekik ugy ahogy szeretnék bár ha ök f*z*tnének akkor se nyulnék hozzájukse hozzá ,se a fönökasszonyhoz a *** moderálva *** ,siralmasak gondolom munkát nem kapnak mert én se alkalmaznék ilyen nöket inkább probálják a rusnya testüket árulni és még az arcuk is hatalmas...
Szia, honnét veszed én is mondhatnám ezt, de nem a szöveg a lényeg , maga a kép és az hogy én tényleg én vagyok és nem pedig másképével hirdetem magam!!!
Szép napot!!!!
Pédé · Tag · Pár napja már tervezgetem, hogy ellátogatok Kiarához. Gondoltam ma fel is kerekedek és megyek, erre látom, hogy csak kedden, csütörtökön és szombaton elérhető...
Hát, ez az én formám. :D
Na mindegy, majd akor csütörtökön... :)
Valaki járt már nála esetleg, mióta fent van a hirdetése ? LÁttam, hogy páran kérfezték már, csak gondoltam azóta talán eljutott hozzá valaki.
Ada (42)· pécsi szexpartner · Újonc · Kedves Mery,kérlek légy oly kedves hogy a hirdetésed szövegét átirod,ugyanis azt szórol-szóra az enyémröl másoltad.Ha nem tudsz önmagadtol bemutatkozot irni,szivesen segitek.Köszönöm.Nelli
Amira nem a Nati, ő régen Stella volt.
Pédé · Tag · Csak az nem mindegy, hogy hogyan... :D
Előbb utóbb úgyis a nők, kicsinálnak..... :DDDDD
Pédé · Tag · Gubás, azért vigyázz magadra... ! :D