Ez jó :D
Ez jó :D
Tiffani (23) -
ami igen: gyönyörű szemek, mesés kis pofika, illat, profi hozzáállás, első rangú (szak)tudás minden szempontból
ami (nekem) nem: rágott körmök, fogápolás hiánya
összességében ajánlott
Szép is a szerelem :)
ezzel mindent elmondtam.Siess,nehogy lemaradj! ;)
Pédé · Tag · Róla már rég nem hallottam.... :/
nah, Csillag már nem pálya!? :D
Pédé · Tag · Vasszigor van ! :D
Most megkérdezném, hogy kihez érdemes menni, de nem teszem... Addig biztosan nem, amíg Ninetke elérhető lesz :)
Most ezen a poénon nemtudom, hogy mit is kellett, ki moderálni.....
Pédé · Tag · Ez kemény, v*zze....
Na, de akkor maradjunk témánál : jelentem, hogy most jöttem el Ninettkétől. A Bellus képével való hasonlóság csak a véletlen műve lehet. Igenis létezik és jól néz ki nagyon.
Jó fej, próbálja oldani a hangulatot és minden más is igen-igen jó volt vele. :)
Most nem nagyon részletezném, de összességében ajánlott. Én biztos megyek még, ha fogad.... :)
Tisztelt Hirdetők és Látogatók!
Kérjük, hogy a csevegést ne itt, hanem a Csevegés fórumban tegyék meg.
Köszönettel:
VidékiLány Szerkesztősége
4 :) oksa
Pédé · Tag · Akkor próbálkozok lelkesen...
Na, de nagyjából mikortól tehetem ? :)
Pédé nem tudtam hogy, mit szabad és mit nrm ki irni! :) Igen!
Pédé · Tag · Hát, ezt elég hamar kimoderálták, esély nem volt elolvasni...
Privátot meg nem tudok írni. Van esély rá, hogy ma még találkozzunk ? :)
Mondjuk nem tudom mit írtál, mit moderáltak ki, így csak reménykedem, hogy nem elhajtottál :)
Pédé · Tag · Én nagyon igyekszem eljutni hozzád.... :)
Épp most próbáltalak elérni telefonon, de ki vagy kapcsolva :(
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Ninetke19
Felhivnám mindenkinek a figyelmét arra hogy nem vagyok kamu csaj!! A képeim fedik a valoságot, élőben is ugyan azt kapod amit láttàl, Akik eddig eljöttek hozzám senki nem panaszkodott... Ém mennkivel nem szeretnêk vitába keveredni. De mindenki az után irjon vêleményt miután eljött hozzám...... Ennyi a kérêsem.. Nem vagyok mindig elérhetö mert ettöl függetlenul én dolgozom.... :)
Aztán beszámolót! :D :D Azonnal! :D
Pédé · Tag ·
Holnap feláldozom magam és lecekkolom személyesen.... Meglátjuk mi a helyzet :)
Hmmmmmm!
Ez, már durva.....
Aki saját magát reklámozza más nicken, az alapból kizárva, lehet akármennyire szuper! Aki az, annak ugyanis semmi szüksége önreklámra, megteszik helyette az elégedett vendégek.
***moderálva***
Ezen a fényképen tényleg én vagyok.... csak az nem értem hogy ha már csinálja valaki amit csinál mi a f....ért más fényképével keresi a p**zt magának?????? miért nem vállaja fel a saját testét??? Ha xy elmegy hozzá és nem azt látja mint a képen,hanem a valóságot akkor rádöbben hogy lehet talán az összes fényképe a Nettikének kam!!! Meg KI A F...OM TÖRTE FEL A JELSZÓMAT ?? KI LESZ NY*MOZVA!!!!!!!!!!!!!! MEG ÉN SOHA NEM WEBCAMERÁZTAM SENKIVEL SE!!!!! NETTIKE GRATULÁLOK A PROFILKÉPEDHEZ, NAGYON SZEXY!!! H*NYOK AZ ILYEN EMBEREKTŐL!!!!!!!!!!!! SZÁNALMAS NŐ VAGY!!
BELLUS, ;)