Kedves JonathanWick! Óvasom a pengeváltásokat és felüdít, hogy vannak még élharcosok az igazság keresésénél, mert Mátyás óta az IGAZSÁG odaszart. Szóval Én voltam ennél a STELLA lánynál kettő alkalommal, és amit vállalt azt tisztességgel teljesítette. A korát akkor sem tudtam meghatározni mikor az ölemben tartottam. Vannak csajok akik egyszerűen alig változnak, vannak akik sokat, és vannak akik 18 évesen már messze öregebbnek tűnnek. Engem is dühít, ha egy 28 éves hölgy 18 évesnek hirdeti magát, de itt szerintem nem erről van szó. Ezek a lányok nem azért adják oda magukat mert Te vagy Én vagyok a szőke herceg és ettől nedves lesz a combjuk. Ezek a lányok kényszer pályán vannak és sokszor nem egy inteligens laptopról, számítástechnikai ismeretek teljes körében szerkesztik a saját oldalukat. Van amelyik egy nyomoronc telefonnal oldja meg ahogy tudja az összes problémát. Most hagyjuk már ki ezt a Stellát hiszen van más is az oldalon. Azonos problémával küzd Tina23 aki a *** moderálva *** Tina18 és kemény súly problémával küzd, de hétszencség, hogy meglátogatom mert olyan szép szeme van amiért harcba indul az ember. Szóval csak annyit szeretnék leszögezni nem mindenki csaló akinek az oldala évek óta nem változott. Éljenek a csajok és bocsánat ha valaki az előzményekkel nem ért egyet. Béla