Hédyeől, terezáról tud infokat szolgáltatni? nagyon megköszöném :))))
Hédyeől, terezáról tud infokat szolgáltatni? nagyon megköszöném :))))
Sziasztok!
A mostanában szeretnék elnézni Mia-hoz (25 éves) valaki járt már nála?
Jó lenne tudni, hogy milyen a környezet, kb merre lakik és hogy milyen maga a lány :)
Dóri is érdekelne (22 éves). Valaki volt már nála? Tapasztalatok érdekelnek.
Előre is köszi. /gyors válasz kellene, mert reggel hívnám a kiszemelteket/
Üdv
Annyival kiegészítenék, hogy érdekelne még Amanda és Maya is.
véletlen nem keverted össze hasonló nevűvel??
akire te gondolsz az sztm vivike19 ö körrekt és jo szolgáltató de ez vivienn 19 eddig fekete haj most már viágoslett belöle legalább is a képek alapján,mielött felteszel 1 kérdést nézz inkább körül a szolgáltatok neve alapján.
Uraim, régóta olvasom a fórumot, úgy döntöttem, hogy én is megosztom tapasztalataimat. Nagyon sokat segített amiket olvastam, hogy ne fussak bele lehúzásba.
Privátba szívesen fogadok részletes tippeket, kiket érdekes felkeresni.
Emese - Hibátlan test, szép arc, nagyon kedves, barátnő feeling simán megvan nála, és a technikája lenyűgöző. Visszatérő vendég leszek.
Stella -Szintén hibátlan test, korlátozottak a lehetőségek, *** moderálva ***.
Dia - nagyon fiatal, hatalmas cicik, szűk punci, kicsit még kapkod és óranéző, korlátozottak a lehetőségek, de még tanítható. Régen láttam fent az oldalon, mennék hozzá megint.
Pincur -aranyos pici lány, franciája és a mélytorok technikája meggyőző, figyelmes.
Vivike 19 - Telefonban nem volt meggyőző, igy kihagytam, főleg most hogy olvasom ezt a szlovák képes ügyet...
Kicsi Laura - Na őhozzá még nem sikerült bejutnom, pedig nagyon szeretnék.
Nicol30 - Ő is elérhetetlen, talán egyszer sikerül.
Lilu - Szintén tervben van.
Hmm, ez a moderáció érdekes, roppant érdekes.
***moderálva*** = óranéző, és minden *** moderálva *** van keményen. 1 óra simán *** moderálva *** is lehet.
Segítsetek, hogy lehet úgy fogalmazni, hogy ne moderáljanak.
grrr, aki szeretné privátba megírom.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Meglátogattam tegnap este MAYA34-et Kedves volt, abszolút barátnő feeling. Ujjazást nem engedte,
de a kölcsönös előjátékban teljesen benne volt és élvezte is. Franciája
jó a szilikon cicik feszesek és isteniek. Nem maradtam sokáig, ez nem miatta volt, hanem egyéb dolog jött
közbe, de legközelebb kihasználom abszolút az időt. Aki profi csajt szeretne meglátogatni annak erősen ajánlott kategória!
én is voltam nála még pár hete,de nekem nem az a erősen ajánlott kategória.kedves az tény ,de a képek szerintem nem mostanában készültek és szerintem nincs 34év közelében,sőt.cicije az ott van az biztos,de vannak nála jobbak akik jobban megérik.nálam Klaudia a abszolút profi.
Sziasztok!
Én voltam a héten Mia(25)-nál. Kertvárosban van a nevko közelében. Parkolás jó. Kicsit más az arca mint amire számítottam. A teste gyönyörű, a melle szintén fantasztikus. A lehetőségek korlátozottak. Beszélgetni nem akart. Rögtön a témara tért.
Nem egyedül volt a lakásban, férfi hangot hallottam. Én szeretnék mégegyszer elmenni hozzá, nem egy mindennapi szépség. Mondta, hogy egy darabig most nem lesz elérhető.
Érdekelne Anett(21) ? Valaki info? A telefonszáma ismerős. Frozen néven volt egy szintén szőke lány ugyanezzel a telefonszámmal.
Hát nem tudom, hogy kinek mi a barátnő feeling vagy mit ért alatta.
Azért az aki erre vágyik annak Kicsi Laura vagy Lilu ajánlott, persze nem szeretném kifeledni
Lizzy-t sem a sorból.
Maya34 az ajánlott kategoriába fér bele, korrekt szolgáltató és abban a profi kategóriát képviseli.
Testileg tényleg nagyon is rendben van, habár engem a túl feszesre állított szilikoncicik annyira nem jönnek be.
Hali!
Szépségnél volt már valaki? (18, szilikonos)
Most, hogy MIA lelépett ő érdekelne jobban.
Ha van valami tapasztalat amit megosztanátok
akkor örülnék :)
Üdv
Üdv:)
Konkrétan Picurnál volt valaki Pécsen?
Köszi
Igen, amiket korábban írtam az mind saját tapasztalat.
Apró kedves lány, nem egy szépség, és 30 fölött lehet, de a m*lyt*rk*s fr*nci*ja végig, sz*jba befejezéssel kiváló. Én még csak ilyen ügyben jártam nála.
Engem Réka 23 érdekelne. Látta már valaki ébőben?
Szia--Igen voltam Pincúrnál,nagyon jól *** moderálva ***--tökre élvezetes és ha kéred a végén szájba is lehet---a *** moderálva *** úgy csinálja ahogy kéred---a punci nagyon szűk élvezets benne lenni--jól lovagol!!
Köszi a válaszokat!!!!!!Hiszek nektek:)))))))))))))))))))))))
Igen, én voltam nála. Nagyon kedves, és ügyes kis csajszi. Én eddig mindig elégedetten távoztam tőle. Nikol(20)-al dolgoznak együtt, ha gonolod mindkettőt egyszerre is kipróbálhatod. A fórum alapján viszont elköltöztek jó messzire, az orfűi út messzeségeire, állítólag a hely hagy némi kívánnivalót maga után.