Tisztelt Vadásztársaim!
Az időpont mizériához szeretnék hozzászólni.
Nem túl régen történt velem a dolog.
Jártan rendeszeresen egy hölgyhöz, úgy hetente. a következő találkánkat általában még randi után, vagy egy-két nappal később megbeszéltük, de mindig 2-3 nappal előre.
Én a randinkom mindig megjelentem, volt ugyan 1-2 perc néha késés, de a sokadik alkalom után is látta, hogy megbízható vagyok.
Történt egyszer, hogy a telefonon lefixált időpont ellenére Ő nem volt a lakásánál, hiába kerestem kb 20 -szor semmire nem reagált. Még arra sem volt hajlandó, hogy visszahivjom később, pedig anno úgy éreztem, hogy jól érzi magát velem.
Tanulság, hogy csak a pénzem kellett neki, mint minden szaktársának.
De az ember mint a legnagyobb állat, így új vadász mezőkre léptem.
Ahol szintén csalodás ért. Volt ugyanis megbeszélt időponton egy hölgyeményhez. Ő az időpontban felvette a telefont, én ekkor közöltem vele, hogy technikai okok miatt nem érek odahozzá, erre válasz: Oké. Késöbb hívom a hölgyet, hogy új időpontot tudnánk -e egyeztetni, mert szerettem volna elmenni hozzá, de a telefon rögtön folgalt, úgy látszik letiltott, pedig korrekt voltan és visszajeleztem.
Ezek után miért legyen az ember velük korrekt??? Pazaroltam a pénzem arra, hogy visszajeleztem.
Pedig nekik kellene az általunk *** moderálva *** minőséget, és kellemes hozzáállást produkálni hisz azért megyünk.
Ilyen tapasztalattal az ember a háta mögött, mit várnak a lányok??? Amilyen az agyon isten, olyan a fogadj isten.
Végszóként: Az időpont egyeztetés, mindkét fél részére a bizalom alapja, és Én elkerülök minden olyan hölgyet aki nem akar időpontot egyetetni, mondván "annyian átvertek már, hívj mielőtt jönnél fél orával", így mire lehet számítani??? jobb ha csak a *** moderálva *** adod, és elmész.
További jó vadáaszatot