Skacok, el kell mondjam nem bírtam magammal, nah mondom el kéne menni... :D Csak próbálkoztam ismét Gina23-nál.
Megosztom akkor a tapasztalatokat:
Kedves, kis csajos erotikus hang fogad, már szimpatikus. Nálam alap, hogy studioképes hirdetőkhöz nem megyek, Neki saját készítésű fotói vannak, ajtónyitás után meg leesik az állad. :) Ha szereted az alacsony, picike, vékony de dögös formás lányokat már a látványtól csöpög a nyálad, 3D-ben százszor jobb csaj, minden adat és fénykép megfelel a valóságnak, szexi fehérneműben fogad, üdítővel kínál. Nagyon kedves, barátságos, közvetlen, jó humorú, nagyon jó fej csaj, jót lehet vele dumálni és hülyéskedni. Szinte mindent lehet nála, úgy gondolom extráival minden igényt kielégít. Na és a lényeg na hát az leírhatatlan... be kell látnom mégis igaz az előttem szólók tapasztalata, valóban. Tánc, csípőmozgás, amit akarsz minden van, egyáltalán nem egy fadarab, nagyon aktív, mozgós, bujós, teljesen barátnő-feeling, már-már hihetetlen. Sima puha, illatos bársonyos kellemes tapintású bőr, puszilod, simogatod ahol csak akarod és mikor szembe beleül az öledbe és hozzádbújik, átölel...stb. Valóban első osztályú teljesítményt nyújt az ágyban, tényleg jó falat, tényleg odateszi magát! :)
Ezúton egyben köszönöm is neki a kellemes estét, maradandó élmény volt és remélem még lesz alkalmunk találkozni. ;)
attika29