Üdv: Lia és Kyra vélemények?? Előre is köszönöm!
Üdv: Lia és Kyra vélemények?? Előre is köszönöm!
Tinánál (19) jártam, akit érdekel :
Ő van a képeken, tényleg ilyen fiatal, kissé kómás volt mert 0-24ben nyomja, de azért próbált lelkesedni. Valszeg félig ork, de nem az a fajta aki nem fürdik, lakás és fürdőszoba átlagos. Picit tapasztalatlan, az ágyban semmi extra, jobban jársz ha te vagy az aktív fél. Azért nekem bejött, szép szeme van és nem plafont bámulja végig, ár-érték arányban is egész jó!
Sokunk kedvenc Kiarája végre ismét elérhető.
KIARA! Köszönöm neked a csodálatos napkezdést. Bárcsak minden napom így indulhatna! Aranyos vagy.
Én úgy gondolom, ha kicsit másképp állna hozzá a vendégfogadáshoz, ami az egyetlen probléma volt nála, akkor közel az egyik legjobb partner köreinkben!
Köszönöm a válaszokat és a többiekről mit tudtok?
Nem a vakvilágba írok,mert voltam nála. Igaz,hogy nem a megbeszélt időben tudott fogadni,fél órát csúszott,de azt hiszem ki lehet bírni,hogy fél órát várjon az ember. Pécsen feltalálja magát bárki. Viszont készséges volt és kárpótolt a várakoztatásomért cserébe. Jah és élőben sokkal szebb,mint a képeken!
Azért Ginával kapcsolatban elhangzott itt jónéhány negatív tapasztalat is. Én nem tudom, csak mondom mert napokon keresztül mást sem lehetett olvasni a fórumon Pro és Kontra.
Gina jó kis csaj.. ne hagyd ki!
Lilu korrekt, normális, jó fej és ügyes.
A másik kettőt (még) nem ismerem.
Sziasztok!
Nem vagyok jártas a témában ezért szeretnék véleményt kérni! Ha esetleg valakinek van tapasztalata Lilu (29)-cel, Eperke(30)-cal vagy Evelin(40)-nel kapcsolatban sokat segítene ha megosztaná!
Köszönöm!
Sziasztok Infot szeretnék kérni ezekről a hölgyekről:
Gina 23
Lia 24
Mayácska 18
Cristina 23
Liza 24
Privát üzenetbe is jöhet az információ
Sziasztok! Sophia 47-ről szeretnék infót kérni! Volt már nála valaki?
Nem is értem, mire számítottatok. Az egyik képen is simán látszik, hogy bele lett piszkálva a hátsójánál, saját véleményem, de kicsit meg lett nagyobbítva a fenék, es simán szerkesztett kép, jól láthatóan, ráadásul ugye "pr*fii" studióképek. Fel sem hívtam volna.
Pl.: Cristina(23) képeit is össze lehet hasonlítani, vannak nagyon előnyös és nagyon hátrányos képek, órási különbség van a kettő között. Nem is értem miért számít mindenki arra, hogy az eslő képeken látható testtel fog találkozni.
Akartam menni hozzá egyik nap. Előbb értem oda a háztömbhöz,mint ő. Egy kigyúrt kan kísérte. Nos,nem tudom,ki,hogy van vele,de én szeretek kettesben kefélni a leánnyal. Otthon sem hívom be a szomszédot a másik szobába. Így fel se mentem hozzá.
Kertvárosban tudtok jó szolgáltatot?(kivéve LILLI 20-at hát az minden de nem szolgáltató kerüljétek!
Koszönöm az információt zsozso33. Nem értem, hogy miért nem a valósághoz közelebbi képet mutatják. Szemezgetek 1-2-3 lánnyal, de figyelembe kell, hogy vegyem pl.: aki 30 év feletti az valójában 40 feletti ill. a 40 év feletti az valójában 50 feletti; a képen nem is a mostani Önmaga van....... Egyszeri ***moderálva*** érdemes "csalni"!?????????????????????
Sajnos Jessy30 köszönő viszonyban sincs a képeivel! De nem csak régiek a képek, hanem nem is ő van rajtuk. (Szerintem)
Szerintetek kihez mennyek fiatalabb koroszályból?Várom a javaslatokat forumra és privátra is pár napon belül mennék.
Lilut merem ajánlani! Nem éjszakázik,így garantáltan egy friss csajt kapsz,aki ráadásul még kedves is és brutál jó amit csinál.
Üdv!
Kihez érdemes menni délelőtt ? Egyik nap arra fogok járni, de valszeg elég korán. Ki fogad vendéget délelőtt, aki lehetőleg nem olyan mint a mosott sz*r az éjjeli műszak miatt?