Teljes az egyetértés. Én ugyanezt tapasztaltam. Nálam többszöri kopogás után még be is nyitott a másik csaj. Pedig még le sem járt az idő!
Teljes az egyetértés. Én ugyanezt tapasztaltam. Nálam többszöri kopogás után még be is nyitott a másik csaj. Pedig még le sem járt az idő!
nem hittem, kipróbáltam, bocsánat. Neked volt igazad. Nagyon amatőrök, kedves, rendes, de nem lelkes. Lábszéttesz-osztnenyulkál-nevárjsemmimást típus, koszos lakásban, koszszos ágyban... nem ajánlott kategória. Uránban ennél jobbat is lehet találni...
Sziasztok!
Marilyn 28-ról (masszőr) lehet tudni valamit ?
Csak az lehet, ha megállás nélkül 2 pasi dohányzik a konyhájukban. A csajok még dicsekednek is vele.
Jobban jársz, ha másokat keresel. Csinosak, fiatalok, és kb ennyi. Ork mind a kettő, és amatőrök nagyon.
Olvass vissza, ha nekem nem hiszel. :)
Tamara (40) hölgyet sikerült már elérnetek? Milyen tapasztalatokkal?
Haho,
Léna- Tina párosról van vkinek már infoja? Biztonságos a helyük?
köszi
Hello, tervezem meglátogatni Sissy(30) nevű hölgyet, és Tamara(40) nevűt.
Érdeklődnék van e valakinek tapasztalata a két hölgyről? Előre is köszönöm a válaszokat.
Szép Napot.
Nem értem,miért maradsz annál a lánynál,aki nem tetszik?! Így soha,de soha nem fog kihullani a nem kívánatos szolgáltató,amíg nem fordulsz ki az ajtón,ahogy meglátod,hogy nem az a hölgy fogad,aki a képeken van. Ezek szerint a boltban is pick szalámi helyett ha egy parizert kapsz te kifizeted a pick szalámi árát?
Minek maradtál ha ennyire nem tetszett?
Szia!!! EGYETÉRTEK---nekem is csalódás volt.
1 rossz élmény: Voltam mayácska18-nál. Hát nem is tudom... Szerintem nem az ő képei. Ha igen, akkor nem tegnap készültek. Husis a csaj, ami a képein nem tűnt fel. Baba arcúnak mondja magát, izlések és pofonok, nekem nagyon nem tetszett. Csúnya ráncos a hasa, mintha nemrég szült volna. Mellei sem szebbek. Popsi is rugózik jódarabig, ha megpaskolod. Összességében nagyon nem jött be. Persze nem az esetem, másnak lehet más véleménye lesz, de mindenképp le akartam írni, mert nagyon nem a hírdetés álltal a fejemben létrejött színvonal fogadott!
Norkac: keresés kulcsszóra -> Fanny
Fanny (22) -nél járt már valaki? Vélemény?
sziasztok Voltam Virág 22nél.
Kinézet megfelel a képeknek. A lakás szerintem igényesen berendezett.Hozzáteszem ismét előfordult némi késlekedés ,de ez engem nem zavart különösebben.
Az akció szerintem jó minőségű volt azonban 2 dolgot öszintén hiányoltam az egyik a csók nemléte (nagyon sokat dobna az akció szinvonalán)
a másik a szájba*lvezés nemléte ( ez a kevésbé fontos legalábbis alapvetően azért bátorkodtam ideirni mert jó fr*ncia esetén mint amilyen az ővé nehéz az embernek kontrolálnia magát)
összeségébe kiprobálásra mindenkép ajánlom a hölgyet, de figyelmezetek mindenkit hogy előfordulhat némi fennakadás pontosabban a megbeszélt idő után valamivel késöbb tud csak fogadni .
További kiprobálásra javasolt hölgyek most hirdetök közül:
Kamilla (nálam az etalon minden téren perfect) Hátrány nekem lényegébe lehetetlen elérni
Fanny ( A m*lytorkos fr*nciája frenetikus ,de a többibe átlagos és a hozzáálása szövegelése kissé lehangoló)
Jelenleg Más városban hirdet de nagyon ajánlott: Dior
A többi hölgy akinél voltam sajnos nem hirdet jelenleg.
Mártii-nál járt valaki?
Palkoo "Vadásztárs" írását, véleményét csak megerősíteni tudom.
Jelenleg és már egy jó ideje Kamilla az egyik legjobb sz*lg*lt*tó a városunkban.
Egy kezemen meg tudom számolni a Pécsen található, hasonló vagy azonos színvonalat nyújtó hölgyeket.
Sziasztok Vadásztársak!
Kamilláról írok egy véleményt, aki a kimagasló sz*lg*lt*tást nyújt. Már az öt csillag, hogy szerintem a többségünk által elvárt szempontoknak megfelelel.
Fő szempont szerintem, hogy kedves, odaadó és szexi legyen.
(A hozzászólásaitok, értékeléseitek alapján szűrtem Őt ki, hogy ne legyen felesleges idő, pénzkidobás és kellemetlen egy látogatás. Ne érezzem azt, hogy a "p*raszt" ***moderálva*** elvesszük nulla sz*lg*lt*tás mellett. Ne legyen HP, inaktiv, flegma hölgy, ha már kellemes időtöltést szeretnék.. Ne legyen olyan fekete hajú lány, aki sz*lg*lt*tás helyett feladatot teljesít. Ne a mennyezetet nézze...)
Kamilla a hirdetésében leírtakat maximálisan teljesítti. Valóságban sokkal szebb mint a képein. Valóban kellemes időtöltés vár az Őt felkersőre. Aktiv és kedves. Telefonban korrekt tájékoztatást ad. Minőségi sz*lg*lt*tást nyújt és figyel a higéniára. Nem az órát nézi. Nagyon ajánlott!
Ha tudtok még ilyen jó hozzáállású lányt, akkor írjátok meg, akár privátban is...
Üdv. Engem az érdekelne hogy Lili baba űzi e még az ipart. Rég láttam fent az oldalon.
Üdv. Kyra engem is érdekelne. Nagyon gusztusos a képeken :)
Üdv: Lia és Kyra vélemények?? Előre is köszönöm!