Ezek szerint tegnap még aktív volt a hirdetése.. Ma vagy holnap mentem volna hozzá, de már nem látom :/
Remélem nem végleg tűnt el...
Ezek szerint tegnap még aktív volt a hirdetése.. Ma vagy holnap mentem volna hozzá, de már nem látom :/
Remélem nem végleg tűnt el...
Kendra hozzá állása elmegy viszont a teste nem olyan mint a képein.Amira -nak nagyon durva a müsora!szerintem probáld ki.igaz a fogazata nem a legszeb.de a kedvessége és a hozzálása kárpotol.
Sziasztok!
Amira milyen? Tud valaki segíteni pár hasznos infóval?
Sziasztok!
Mercédesz engem is érdekelne, friss infó kellene, mert egy másik hírdetésben írja hogy képei retusáltak, és két éve készültek. (Legalább korrekt.)
Igen. Az.
Aki most hirdet Ninettke (20), az ugyan az a Ninettke akirol regebben odakat zengtek itt a forumon?
Sziasztok! Mercédesz -ről szeretnék véleményt?
Sziasztok
Viky20-ról szeretnék érdeklődni.
Sziasztok!
Meryll szamat elkuldene valaki privatban?
Koszonom
Szia !
Írtam privátban.
snki nm mond rola semmit
pécsi szandikárol irjatok véleményt!28éves dögös a ***moderálva*** sziszi a neve
irjatok rola
Pár éve jártam nála többször is. Kifogástalan volt amit nyújtott. Üdv.
Hát remélem hamarosan visszatér :D
Szerintem megint kiment Németbe 1 időre.
sziasztok!
tudnátok ajánlani lányokat, akik párban dol..znak?
előre is köszönöm a válaszokat!
Voltam Ninettkénél hát annyit mondhatok hogy a képeknek teljesen megfelel sőt még jobban is néz ki.Voltam már pár lánynál ,de eddig messze ő volt a legjobb szerintem ez mindent elárul róla.Megkérek mindenkit tiszteségesen bánjon vele és vigyázatok rá.
Hát igen a fórum lényege az lenne, hogy az ember elkerülhesse az ilyen-olyan indokból elkerülendő szolgáltatókat! Ehhez pedig kellenek az erről szóló hozzászólások, ha csak dicsérni lehet, akkor tényeg felesleges az egész :D
Tisztelt Látogatók!
Önök, látogatók kérik belső üzenetekben, hogy a csevegéseket ne engedjük a városok részeknél (mivel azok nem vélemények), arra meg van a megfelelő topic, illetve azt is, hogy a moderálások legyenek szigorúbbak.
Nem értjük mi a gond, ha ezeknek a kéréseknek eleget teszünk? :)
Így bizony.