Szerettem minden pillanatot!.....:-) Csókollak! Köszönöm az estét Kincsem!
Szerettem minden pillanatot!.....:-) Csókollak! Köszönöm az estét Kincsem!
Hali! Már nagyon rég készültem arra, hogy meglátogassam a város egyik kincsét! Tegnap sor került rá!
Nem részletezem, de valami fantasztikus estét töltöttünk el és biztos megyek még hozzá!
Kedvesség, nyugalom és minden ami egy jó szeretkezéshez elengedhetetlen, ott volt nála!
Köszönöm! DRÁGA MERYLL!
Nyugtassatok meg. Ugye túlélte a kékruhás csávó a dominát?
Szerintem a bonbon!
Elém levăgos kiknek nem tetszik :D
Virág.
virág v. bonbon a hölgyeknek? szerintetek?
Most erre a 4 szóra miért is jött 3 negatív jelzés? Nagyjából sejthető...
Itt negatív véleményt nem lehet írni?
Igazad van! Azt kellett volna tennem.
Ez korrekt! Köszönöm, és rendben!
Köszönjük mi is! Írják meg neki is, hogy ne nevet váltson hanem hozzáállást és szerintem lesznek itt a városban sokan akik kiváncsiak lesznek rá! Szerintem ígéretes a HÖLGY! Komolyan.
Tisztelt zsozso33!
Kérjük váltsanak témát, mivel lassan csak erről szól ez a topic, hogy mi a hölgy neve. Mi írtuk vissza folyamatosan Ritára a hirdetés nevét, akár mire írta át.
Köszönjük!
Az "új" lányt Ritát védelmezi az oldal! Figyeljétek, eltünnek a hozzászólásaim. Már 2-3 eltűnt!
Lehet beírt valamit a kishölgy, és az oldal szerkesztői elhitték. Ez nem semmi!
Nagyon szépen köszönöm fiúk. :)
Johnny Rock!
Szerintem tapasztalt"öreg" róka vagy már ezen a fronton. Ha már azajtóban ilyen csalódás ért, miért kísértetted a sorsod és nem fordítottál hátat?
Üdv!
Mindig pozitív tapasztalattal jössz el? Ez úgy hangzik mintha minden nap mennél :) Ezek után már én is rohadt kiváncsi vagy erre a Gina lányra, csak mikor Pécsen vagyok valahogy sosem érem el..
Hali!
Egyet kell értsek TNS kollégával.
Gina igazi kis gyöngyszeem városunkban. Én is mindig pozitív tapasztalatokkal jövök el tőle.
Csak normális makkereknek ajánlom! :)
nem megyek el, Pécsett vagyok továbbra is ! :)
Sziasztok!
A napokban ismét voltam Ginánál, hosszabb idő után látogattam meg és újra nagyon kellemes élményekkel távoztam tőle. Mindig meglepődök kicsit, hogy hogyan képes ilyen kedvesen, felszabadultan, lazán viselkedni. A szobában, ahol együtt voltunk, beépítettek egy táncrudat is (képen is szerepel), ami nekem nagyon bejött. A szolgáltatása pedig tényleg magas színvonalú, ugyan olyan szinten maradt, mint amikor megismertem. Ha az ember nem akar feleslegesen pénzt kiszórni, akkor merem ajánlani továbbra is, mert itt azt kapod (legalábbis én), amire tényleg vágysz. A körülmények is teljesen korrektek, tiszta, rendezett fürdőszoba, több féle tusfürdő, tiszta törölköző, a szobában kellemes gyertyafény, zene, frissítővel, illetve kávéval is megkínált. A szex pedig fergeteges volt megint, nagyon odateszi magát. Szerintem Pécsett az egyik legjobb szolgáltató.