Főleg akkor, ha rákattintunk a nevére, mert előugrik a hirdetése (Monika)! :P
Főleg akkor, ha rákattintunk a nevére, mert előugrik a hirdetése (Monika)! :P
Kicsit érdekes a hozzászóló személye! És ha elolvassátok az előző hozzászólását akkor méginkább.
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Chanel 20 nevu hölgyet nem ajánlom senkinek meglatogattam bef*zettem nala 1 orat erre a holgy 20 perc utan olyan uruggyel jott hogy itt a föberlo elkell menjek majd vissza hiv hogy mikor mehetek vissza de ez meg nem is lett volna gond meg elmentem tusolni o is bent volt velem addig gondolom a baratnoje kiment a ruhamhoz es 50 ezer forintot kilopott a tárcámból. a kocsiba vettem eszre amikor mar elindultam hivtam de a szamot nem birtam mar elerni mentem hozza senki nem nyitott ajtot ha nem akartok igy porul jarni mint en inkabb ne probaljatok ki a holgyet nagy csalodas ert :( inkabb kendrat vagy amandat ajanlom.
Sziasztok! NINETTKÉRŐL esetleg valakinek valami infó? A képei elég jók és meglátogatnám. Elöre is köszi :D
Köszi a véleményeket Szofi-ról.Telón már beszéltem is vele az árakról is és sztem a héten fel is keresem.
A helyzet az, hogy korábban apróhirdetett. Azaz nem új.
Meglehetősen jó helyen van most. Azt kell elmondanom róla, hogy egy ropogós fincsi csaj néhány szépséghibával. (fogak) De egyébként egy szerethető, kiváló képességekkel bíró csaj. Elbeszélgethetsz vele, de jobb, ha irányítod. Jót d×ughatsz vele, de azért mindenestől itt is jobban jársz, ha irányítod: nem rossz indulatú, csak kell neki az irányítás. Én azt vettem észre, hogy ha nem veszed a kezedbe a gyeplőt, akkor ahelyett, hogy elfújnák a szimfóniát a csodafuvolához, akkor csak elhúzzák a nótádat. Ha viszont hátulról megküldöd, akkor nagyon jó élményben lesz részed.
Azoknak ajánlom, akik tudják, hogy mit akarnak és inkább dominálnának. Nem az extrém értelemben. ;)
A Chanel (20) fedőnevű hölgy jaj, de jó, hogy tett fel képeket! Így már tuti nem veszélyeztet az a lehetőség, hogy meglátogatom. ;)
régen , még más néven hirdetett , akkor borzaszto hozzáállás és 0 higiénia volt a jellemző. nem ajánlom
Kissemmy-nél volt valaki? Milyen volt?
Aranyos, kedves pici lány. Nekem kellemes csalódás volt a korához képest. Szerintem próbáld ki nála.
Tisztelt Hirdetőink / Látogatóink!
Jogos volt a téma amit kitárgyaltak, de szerintünk már elég részletesen körbe lett járva :) Aki akar ért belőle ;)
Kérjük a csevegésben folytassák ezt az eszmecserét.
Köszönjük!
A helyzet az, hogy én szoktam köszönni azoknak a lányoknak, akiket ismerek. De azt hiszem, hogy tudom, mik a korlátai ennek. Mondjuk egy hölgy kísérő, aki azonos korú vele, vagy valaki, aki éppen nem felénk néz, bőven belefér. De az, hogy valaki beszédbe elegyedjen valakivel akit nem ismer, max rokona az adott hölgynek, na az elképzelhetetlen. ( Más kérdés, hogy ilyesmit honnan tudott? )Vannak alap dolgok, de ezek között a DISZKRÉCIÓ a leleslegalapabb! A büdösmindenit! Ha valaki ennyit nem fog fel, azzal nagy baj van. Sajnálom, hogy vannak köztünk ilyen ostobák is. A hölgyek is élnek és velünk megegyezően van életük ezen kívül. Ha meg valakinek nincs, akkor gondoljon már bele, hogy van egy élet az ő önfelfogásán kívül is!
(Mielőtt valaki akármivel is megvádolna: nem voltam sose Kamillánál, egyszer telefonáltunk. A véleményemet alapvetően amiatt posztoltam, mert megütköztem az olvasott magatartáson.)
Namármost amiatt, mert te rosszul írod be a nevet, nehogy más legyen a felelős. A csaj neve TIFFANI, azaz 2 darab "F" betűvel. Amire egy kicsit több hozzászólás jön fel, mint egy, és pont a körömrágós nem. Na most, hogy a keresésénél ilyen fantázianeveknél (Ó, bocs, ezek nem az igazi neveik, remélem nem meglepetés) kell egy kis kombináció a tipikus egy mássalhangzó, vagy kettő között, illetve "i" vagy "y" a végződés esetében, az szerintem természetes kéne, hogy legyen. De ha nem az és az esetleges találatok után van kérdés, akkor hívd fel a csajt és kapsz egy alap benyomást.
Ha ez nem lenne elég, akkor: sok rózsaszálat igényel és alap dolgok nincsenek benne, a képeit pedig 2 éve nem frissíti. Szerintem kerüld.
Ez nagyon fájt , hogy valaki ennyire hülye legyen.Ha nem értitek miért irom ezt nézzétek meg ki irta.
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Voltam ma Monika (23) -nál PÉCSEN GYönyőrű arcal rendelkezik lenyügözö hölgyemény őt csak ajánlani tudom ! Eredeti foto ! Hosszu fenékig érő haj nem kamu ! Az a baj hogy most hétfőig van KÁR mindig hozza jártam volna!
Kedves Kamilla!
Hát ez döbbenet amit veled csinált.
Én magam is többször összefutottat az itt hirdető valamelyik hölggyel a városban s ilyen kor fel sem merült bennem, még az sem hogy odaköszönjek, nem hogy csevegésbe elegyedjek velük, veletek.
Talán ez azért is volt, mert én is megtapasztaltam mikor a másik oldal hozz kellemetlen helyzetbe. De az számomra még kezelhető volt messze nem ilyen, mint ami veled történt.
Ahogy én megismertelek egy közvetlen kis HÖLGY vagy. Egyike azon Pécset praktizáloknak, akik még csalodást nem okoztak.
Remélem, ha visszatérsz - s sokan bizunk benne- ismét a régi vidám, kiegyensulyozott KAMILLÁval találkozunk. S a lenti cselekedetet elkövető személyt már csak a volt vendégeid között tudhatod.
Addig is a legjobbakat kivánom veled:
Üdv:
Lehet, hogy Te nem kívánsz neki semmi rosszat Kamilla, én igen! Hogy miért? Mert az ilyenek miatt minden vendég szív, a normálisak is! Csodálkozunk, hogy bizalmatlanok a lányok, mikor ilyesmik megtörténhetnek? A minimum amit megérdemelne, hogy ha ír valamilyen fórumba, akkor oszd meg velünk a nicknevét.
Üdv
ilko
Cool story bro, pls tell me more.
Én a keresésnél csak annyit találtam, hogy rágja a körmét..ezért bátorkodtam megkérdezni !
Sajnos vannak olyanok is, akiket ez egyáltalán nem érdekel...