Le vagyok DÖBBENVE! :O Az ilyennek talán halványlila fogalma sincs, hogy miért írjátok ki a bemutatkozásotokba azt, hogy "Diszkréció adott és elvárt!" A szűklátókörű fejével arra nem gondolt, hogy nektek is lehet magánéletetek??? :O
Le vagyok DÖBBENVE! :O Az ilyennek talán halványlila fogalma sincs, hogy miért írjátok ki a bemutatkozásotokba azt, hogy "Diszkréció adott és elvárt!" A szűklátókörű fejével arra nem gondolt, hogy nektek is lehet magánéletetek??? :O
Miért nem használja senki a keresést, mielőtt kérdezne? Elnézésetek, de komolyan nem értem.
Egyébként jártam nála, keress rám, vagy a hölgy nevére!
Barbi (18) esetében számítanod kellett volna rá, hogy pofára fogsz esni: csak két képpel hirdet, ezeken is alig látszik belőle valami, részben a fényképezés szögéből, részben pedig az erős "vízjel" (vagy minek nevezzem) miatt is.
Vannak Pécsen nála sokkal megbízhatóbb lányok is, akikről 100%-os biztonsággal lehet tudni, hogy nincs bennük vonó és emellett még korrektek, kedvesek is.
Bár aki szeret kockáztatni...
Ma sajnos lukra futottam mert meglátogattam Barbi 18-at,aki a kisebbséghez tartozó ápolatlan lány.Veleményem szerint a képei erősen retusáltak,különösen a melle ami nincs is neki.Ugyhogy inkább távoztam.
Teljes mértékben egyetértek. A hölgyek jelentös része el van tévedve az *rakkal és a szolgáltatás minőségével.
Sajnos rossz hirem van,Ivone a mai napon ugyanezzel a profilal egy *** moderálva *** Miskolcon hirdet.Valószinű a " csapat" kamu! Gondolom nem repked onnét ide,vagy a Pécsi szokásoknak megfelelően ellopták a fényképét?! Ennyi inkorekt és drága hirdető talán egy városban sincs.Régebben sokkal jobb volt a kinálat,sokan többet kérnek mint a Pesten dolgozók lányok.De a szinvonal gyatra,tisztelet e kevés kivételnek.
Ahogy látom, a két új lány, Ivone (22) és Barby (30) "egy csapat". Azért az a hármas felállás annyira nem is lehet rossz.
Nati (20), Chanel (20) és Mónika (23) bemutatkozása viszont annyira pitiáner módon, felháborítóan, átlátszóan azonos.. Döbbenet.
Minden nap egy meglepetés.
Istenem, mi a fasz van itt már megint? Inkább megyek Pestre egy jó nőt nem sikerül itt felvonultatni 2016-ban sem...
Ha nem mondasz neveket, akkor az sajna nem sokat ér nekünk. KB. annyi, hogy van egy eladó autóm, de nem mondom meg milyen, mennyit kérek érte, meg azt se, hogy hol nézheted meg. :(
Sziasztok
xavér szaunában vannak még bulik?
kösz előre is
Nem ajánlott.... :D
Egyetértek az előttem szólóval.
Az én tapasztalatom is az, hogy "régen minden jobb volt", és ez nem csak afféle mondás. mostani tapasztalaim a következőek: több p*nzért kevesebb sz*lgáltatás.
Név nélküli eset: elmegyek a hölgyhöz a megbeszélt időpontban a hölgy kicsit más mint a képeken, de még nem a sarkon fordulok kategoria. Elkezdjük a műsort kb 2 perc után közli velem nem mentél el ?? Nem hiszem el meddig birod még. Mikor fejezzük be? Na ilyet én korábban csak nagyon ritkán tapasztaltam, a hölgy egyszerűen Nem akart dolgozni, de a p*nz az kell.
Sajnos az ilyen hölgyek létrejöttét az a kevés jó sz*lgáltató hozza létre azzal, hogy drasztikusan megemelték az *raikat, és mellettük feltünhettek ilyenek. Én személy szerint ismerek olyan hölgyet, aki 1 év alatt 50 %-kal emelte *rait, de többlet sz*lgáltatást nem nyújt régi önmagához képest, így többé már nem látogatom őt, bár régen még jó volt a produkció.
Várjuk vissza a minőségi sz*lgáltatókat.
Sajnálom Barátom. Jelenleg nem r*nd*l a városban senki, akinek igzán jó erotikus masszázs szerepel a repertoárjában.
Sziasztok,
Holnap átutazóban leszek Pécsen és gondoltam ha már van egy felesleges pár órám meglátogatnék egy olyan hölgyet akitől kapnék egy finom masszázst és befejezésként egy natúr franciát. Aki tud valaki felejthetetlent kérem ne hallgassa el! :)
Üdv!
Hmm kit hiányolsz? Szerintem kb. ugyanazok vannak akik eddig.
Érdekes ez az egész hírdetős/fórumos dolog. Amint olvasok valakiről a fórumban hogy jó, valahogy nem található a hírdetők között. Mondhatni senki igazán jót nem találni. Nagyon leesett a minőség a városban....
Együtt még nem voltam velük, "csak" külön-külön. Írtam már mindkét lányról véleményt (a Bellusról éppen tegnap), de ha ezeket összeolvasod, akkor szerintem sejtheted, hogy mi lesz a végkimenetel, ha közös közösülésre készülsz hozzájuk. :D Élvezet a négyzeten!
Viszont javaslom, hogy ne délelőtti időpontot próbálj lefixálni, mert az Emília nem szokta elhamarkodni a felkelést.
A változatosság kedvéért irok néhány mondatot Bellus (21)-ről, mert ismét meglátogattam, hogy felfrissítsem a nála szerzett korábbi élményemet. Továbbra is tartom róla az október 11-én 12:05-kor írt véleményemet. Azt kapod, amit látsz, a régebbi és az újonnan felrakott képei tényleg a teljes valóságot tükrözik. Még mindig bombateste van, odafigyel az alakjára (pont a legjobb: nem deszka, de egy kiló felesleg sincs rajta). Tiszta, ápolt lány. Ráadásul még mindene eredeti, sehol sincs plasztikázva és egy pixelnyi tetoválás sem található a bőrén. Jó az ágyban, kedves, simulós, megadja a barátnő feelinget. Az arca is szép, nekem nagyon tetszett (bár nem az a kislányos, ártatlan, szendeszűz tekintetű lány), erős a szexuális kisugárzása. Mikor orrtávolságból mélyen és hosszan a szemembe nézett lovagló pózban, szó szerint teljesen kész voltam tőle, VÉGEM VOLT. Az egyórásra tervezett együttlétből most is másfélórás lett.
Nem utolsósorban a lakás is teljesen rendben van, ahol fogad. A célnak jól megfelel.
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval, kivéve a vízszintes aktivitással, mert azt én nem vártam ki. Amikor megláttam a lógó mellű, ráncos hasú csajt, inkább eljöttem. Akkoriban Enikő néven hirdetett. Soha többé...
Szia. Régebben volt szerencsém egyszer hozzá. (Sajnos).
Van egy kis játék a fejében, tuti sárgalapos. Külsőre sem a képen látható szinvonallal találkozol.
Rengeteget dumál, de nem olyasmiről amire lehetne figyelni. Vízszintes aktivitás nulla.