kiara 22 röl tudtok infot?
kiara 22 röl tudtok infot?
Sziasztok.
Keresek olyan vállakozó szellemű makktarsat, akivel közösen kereshetnenk fel szolgáltatókat....
Üdv!
Én is teszteltem Szofit(20) és egész jó volt. Igaz a fogai nem a legszebbek dehát. én pont nem smárolni mentem. Testre nagyon jó és lelkesedik is amennyire kell, bevállalt minden pózt, semmi finnyákolás. Én nem vagyok az a dominálós fajta, de így is kellemes volt. Kicsit ki is csúsztam az időből, de nem lett tőle idegbeteg. Ajánlott. :)
Aranyos vagy, de ha magamról írtam volna, akkor "koromig" és nem "korig"!
Eddig mindenki számára érthető volt..:D
Üdv
Köszi a magyarázatokat. Valóban 45 felett vagyok, de ez ( hála istennek) még nem gond. Csak a fogalmazásra hívtam fel a figyelmet. Úgymint az pl.: Magántelefonszámot nem áll módomban fogadni - ez azt jelentheti, hogy csak vállalati , hivatali telefon számot fogad a hölgy.
Ezzel ezt a fajta nyelvészkedést le is zárom!
Értette ő, csak 45 felett van az a gondja :D
Ennyire ne legyél ostoba, kérlek..
Azt úgy értette, hogy 45 év felettieket már nem vállal! :P Nem a távlati terveire célzott vele. :D
Dior azt írja: 45 éves korig találkozom.
Ugye ezt úgy kell érteni, hogy most 30 éves, tehát még 15 évig fog dolgozni ezen szakmában. Gratula!
Köszönöm az értékelést!
Igen lovaglást nem vállalok, mindenki egyénileg dönti el hogy mit vállal!
A Dohányzäs miatt pedig elnézést kérek, de ha jol emlékszem megkérdeztem hogy zavar e, mert ha nemet mondtál volna akkor eleget tettem volna a kérésednek!
Kedves Aero! Az eset nem történt meg. Fikció. A télapó se létezik. Sajnálom.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Vanessza22 - Veszprém) ***
Szia Ferike 33!
Én biztos, hogy visszamentem volna a p*nzemért. Egy ott lakó a kaputelefonnal beengedett volna. Addig ütöttem volna az ajtót, amíg kinyitják. Eddig nem volt hasonló esetem! De nem hagytam volna ott a p*nzt a hölgyeknél. Tanultál belőle. Én pont ezért viszem magammal iratot és p*nzt a fürdőszobába, aztán leszámolom és az aktus alatt végig velem van a tárca. Légy óvatos legközelebb!
Miért nem vállal lovaglást? Lusta? Hát most nekem is kicsit elment tőle a kedvem, pedig rajta volt a listámon..
Most nem is értem, fiúk, hogy mi a bajotok itt.
A hölgy egész egyszerűen magához nyúlt, ami olyan jól esett neki, hogy ezt velünk is meg kellett osztania.
Aztán hozzányúlt a kolléganő, az meg nem esett jól neki. Örihari. Ezt is meg kellett osztani.
Minden a legnagyobb rendben nem? Nem.. :D
Az baj, mert nekem is a lovaglópóz a kedvencem. :D
Tökéletesen sikerült elvarázsolnod bennünket kedves Mónika!:)))
Ninettke aranyos, pici, vékony lány, klassz cicikkel és még szebb fenékkel. Nekem igazából az nem jött be, hogy a két menet között rágyújtott. Meg közölte, hogy ő lovaglást nem vállal, mikor az a kedvencem. Különben rendben van, ajánlható kategória.
mintha mónika és chanel egy helyen lettek volna , csak ö mint volt munkatárs most bemártja :D
Főleg akkor, ha rákattintunk a nevére, mert előugrik a hirdetése (Monika)! :P
Kicsit érdekes a hozzászóló személye! És ha elolvassátok az előző hozzászólását akkor méginkább.