***Kérjük az önreklám mellőzését!***
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
...És mindezt egy hirdetőtől...wow!!!
Szia.Ma megcsöröglek és beszélünk.
Szia!
Fel is hívnálak ha magyarba lennék. Drága a tarifa itt sajnos. Ide küldj el légy szíves mindent amit tudsz róla: ***moderálva***
Azt irtam,hogy megcsöröglek... a hivásfogadás max 50 ft...valóban sok........na mindegy.Ide nem irok semmit.Biztos találsz mást is.szia
Vivike (19)-ről nem tud senki semmit ? Már láttam hogy érdeklődtek páran rajtam kivül is, de nem írt róla senki semmit. Tehát nem volt még senkise nála ?
Szia ..Nagyon szépen köszönöm kukis :)kedves vagy nagyon...:) puszi..Mindenkinek szép napot!!:)
Sziasztok Vivike 19- ről írjatok már valami infót légyszi!!! Aki volt nála írjon légyszi!! Köszi :)
Szia! engem is éredekelne Vivike! Ha tudsz valamit róla oszd meg tapasztalataidat légyszi!! Előre is köszi Petya!!
Nekem még nincs, ezért kérdezem. :D
Sziasztok!!!Van pécsett igazi domina.....?????
Nagy az isten állatkertje, valakinek én is szúrom a szemét...
Valaki ököllel beverte a postaládámat, úgy, hogy ki sem tudom nyitni. Érdekes, minden vendégem mosolyogva, elégedetten távozott, többen meg is ígérték, hogy jönnek még és vissza is tértek.
Ezek szerint valaki mégis elégedetlen volt. A szemembe bezzeg senki nem meri megmondani, csak a fórumokra írkálnak, meg vandálkodnak. Nem férfi az ilyen.
Üzenem annak, aki ezt tette, hogy ha sok a felesleges energiája, inkább konditerembe járjon!
Az nem semmi! Nálam a postaládába bedobálós trükköt próbálta megint valamelyik okos kancsó eljátszani. Csak arra nem gondolt a gyökér hogy a lépcsőház be van kamerázva!A közösképviselő segítségével a feljelentést megtettük a mostani papirkák és a régi papírok is a rendőrségen várják a tulajdonosukat egy szoros bilincsel együtt. Ha e sorokat olvasod kö..ög akkor csak annyit üzennék neked hogy nem csak én tettem feljelentést hanem más lányok is akikkel szintén megtetted a kö..ögséget. A remélem hamarosan találkozunk az örsön veled és a csajszival is akivel a papírkáidat iratod!
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, hogy a csevegőben, vagy a dühöngőben folytassák az ilyen irányú eszmecseréiket
Egy JÓ!!!! Dominát Én is szívessen szolgálnék ...
Akik eddig azt mondták vállalnak dominát, és megprobáltam azok szánalmassak voltak itt Pécsen ...
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
sziasztok! Vanessza33 nak nem valós a fényképe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Én jártam mindkettőnél. Vanessa egyenlő Dori 23.
Tündérke egy jó választás .
Sziasztok!
Noémiról van valakinek infója? Előre is köszi.
Sziasztok
Tina sajnos nagyon ***moderálva*** iszonyatosan el vannak kapatva ezek a ***moderálva*** :) kár hogy itt is eluralkodott a taplóság....