Hello. Kezdő vagyok és szeretnék érdeklődni a következő hirdetőkről: Barbie Dolls(19), Nikol(20), Vivike(19), Dóri(22), Lizzy(29). Köszönöm előre is.
Hello. Kezdő vagyok és szeretnék érdeklődni a következő hirdetőkről: Barbie Dolls(19), Nikol(20), Vivike(19), Dóri(22), Lizzy(29). Köszönöm előre is.
Valaki picike lányról valamit tud?:)
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését!!! ***
Szia!
Én a minap voltam nála.Eléggé nyafogott a gumi nem túl jó minöségű amit használ.A nagyobb méretet nem nagyon bírja. A lakás tiszta és rendezett.Alapjában kedves aranyos de nem hiszem hogy vissza megyek hozzá.
A barátnőjét próbálom inkább be. :D
Kit ajánlotok inkább Vivike(19)-t vagy Nikol(20)-t ?
Ott van még Pincur és Dögös Dagi is :)
Szia!--Talán a gumi miatt különböző kifogáasi voltak!!!!
Valaki tapasztalat ?
Én Nikolnál voltam, vele meg voltam elégedve, isteni teste van. Vivikenél nem jártam, így nincs összehasonlítási alapom. Menj el hozzá és számolj be róla, így mindenki jól jár. :P
Üdv
Valaki járt már Dóri (22)-nél vagy Klaudia (36)-nál?
Vagy esetleg Lilu (26)-nál?
Megéri elmenni hozzájuk vagy nem? Aki járt már náluk kérem számoljon be róla.
Edinacicánál voltam és nem voltam vele megelégedve, olyan volt mint egy fatuskó.
Kicsi Laurát viszont csak ajánlani tudom mindenkinek, ő nagyon jól dolgozik a ***moderálva***.
Elírtam, bocsánat *elérhető helyett megdolgozik-ot akartam írni
Lilu ajánlott, de ezt itt már többen is lírták. Dórit szívesen meglátogatnám, viszont nem vállal olyan dolgokat, amiért ilyen lányokhoz menni szoktam, így Ő kimarad nálam. :) Klaudianál nem voltam, nem az esetem. De őt nagyon dícsérik akik jártak már nála. Ha kép alapján bejön, akkor hozzállás miatt sem lesz panasz.
Mohács környékéről tudtok ajánlani valakit? Van egyáltalán valaki arra?
sziasztok,Noémiről szertnék ném infot, köszi!
sziasztok,pécsen melyik lányt tudjátok ajánlani,köszi!
Vivike (19) -ről tud vki vmi érdemlegeset mondani ?
Segítsetek srácok. Dominát keresek, de sehol se találok. Pécs-Mohács-Baja-Szekszárd környékén. Ha tudtok valakit ( esetleg nem erről az oldalról) akkor írjatok üzenetet, vagy csak itt válaszoljatok.
Köszi
Szia.Én tudok valakit aki dominát is vállal.A gond,hogy ide nem irhatok ki számot....nem tudom,hogy tudnám megadni az elérhetőségét?
Üdv,
Szemzgettem az oldalról pár lánnyal, és érdekelne, hogy ki az ajánlott, és ki a kerülendő kategória.
Cserébe tudok szolgálni beszámolókkal más lányokról.
Egészen pontosan velük szemezgettem:
Dóri (22)
Dia(18)
Tiffany(19)
Tereza(18)
Nikol(20)
Barbie Dolls(19)
Előre is köszönöm!
Szia! Írtam sms-t. Várom a válaszodat.
Claudia 36 új képekkel....gyönyörű!