Azt nem tudjátok, hogy Vivien végleg ment Bp-re, vagy csak egy időre?
Azt nem tudjátok, hogy Vivien végleg ment Bp-re, vagy csak egy időre?
Ismered a következő dalt. Felment az én rózsám pestre angyalom ragyogóm galambom. Újság árús lett belelőle angyalom ragyogóm galambom Másnak hordja az újságot, nékem a szomorúságot angyalom ragyogóm galambom. Szóval komoly veszteség érte a pécsi srácokat, de bizonyosra veszem találkozunk még vele a Mecsek oldalban, mert a győri kiruccanás után és Pécsett landolt ez a repkedő tündér. Béla
Csak támogatni tudom az előttem szólót. Szilvi egy jó döntés, már indulhatsz is én is ajánlom.
Legyen igazad, túl jó nő ő a pestieknek.
Bius 20+ ?
Tudnátok ajánlani olyan csajt aki jól massziroz?
Köszönöm előre is.
Sziasztok! Pécs és Szigetvár közötti integetőkről van valami hasznos info?
Hol láttad őket pontosan és mikor? Az elmúlt napokban többször volt dolgom Pécsen. Délután 3 óra körül mentem Szentlőrincről Pécsre én nem láttam egy csajt sem.
Szia, korábban Lexy jó volt +az extra is;)
Illetve Lészi is. Igaz ezek minimum 5 éves infók...
Virág is jó és utána még jól ki is veri ;)
Kerülendő. Korábban írták többen is
Lehúzós a "hölgy". Nézd vissza, mert többen is írták róla az elmúlt 2 hónapban
Írtam neked privátot.
Lili35 illetve a tetovált Lilil, valamint a szintén szőke a Lilli? Három közül ki az ajánlott kategóriába tartozó?
Szia Engem is érdekelne privátban az info.
Köszi
Szia!
Lili35 sokáig a kedvencem volt. Ha szereted a telt lányokat akkor tetszeni fog. Iszonyatosan jól szopik, és láthatóan élvezi is amit csinál. A hatalmas mellei egészen elképesztőek. Egyébként a személyisége is nagyon szerethető, beszédes és okos.
Az igazi neve egyébként Eszter és vasárnaponként a vásárban is szokott sportcipőket árulni 😉 Ha le akarod csekkolni
Mikor voltál nála utoljára? Milyen eszter az eszter?😀
Sziasztok!
Pécsen tudtok ajánlani kedves, megbízható, igazi roma lányt? (nem útszéli)
Köszönöm
Szia !
Februárban voltam utoljára nála, de 2 hete láttam az utcán és nem változott semmit 😉 Majd elárulja a teljes nevét ha szeretné, nem vagyok felhatalmazva mindenre 😃
Szia!
Molly nevű hirdető nem az a tipikus roma lány, de biztosan van benne roma vér. Bár sokat beszél de nagyon sokmindent enged és megbízhatónak mondanám. Többször is voltam már nála és ő is nálam.
Sziasztok!
Lexy 43 rol v mi info
Köszönöm