Úgy tűnik, a Hölgyet nem az eszéértszeretjük... :)
Úgy tűnik, a Hölgyet nem az eszéértszeretjük... :)
Lemaradtam valamiről?
Melyik Viki?
30 v 35?
Az előzményeket elnézve szerinted? Behalás a csaj! :)
Szia Viki!:)
Engem is kiváncsivá tettél, áruld el légyszi, az ember hogyan tudja meglátogatni saját magát?:)))
Na puff!Bebuktam..:D
Be bizony!:)
És szerinted mennyi esély van arra, hogy meglátogatok valakit, aki így kezdi pécsi pályafutását?
a csa legalább 40 éves és ug ydolgoztatják köszönö viszonyba sincs egy jo növel kerülendö!!
Nem tudom Ilko,de én jót nevettem a saját butaságomon...
Sajnos ennyire értek a gépekhez...:D
Ha rákattintotok egy olyan képre amin rajta van a keze és kinagyítod,az elárulja hogy hány éves lehet--Viki30 keze legalább egy negyven éves keze--a gyűrődések és rovátkák a kézen elárulják bárkinek a korát!!!---csak figyeljétek meg ezt a hétköznapi életben hogy így van!!!
Grátz!
És ha másra kattintasz rá?
Szia! Sem a csajok, sem a pasik részéről nem éértem az életkor pontosításának igényét. Ez tájékoztató jellegű kell hogy legyen mint a név is. Számomra a kinézésen kívűl a tudás, tapasztalat, ápoltság, hozzáállás, stb. a fontos. Csak annyit érdemes tudni a korról, hogy pl. 30 alatt vagy felett, vagy közel ötven, stb. Van aki lesi a csajnál a cipőket az előszobában, mekkorák a gyerekek, hány éves lehet a csaj? Ez nevetséges...És mire jó?
Kedves grátz!Még csak annyit,ha hazudnék a koromról,annak mi értelme lenne?Kinyitnám az ajtót és köszönik szépen,de elmennének...Visszanéztem az írásaid...Neked szinte senkiről nincsen jó véleményed...Akkor kiben van a hiba?Hmmm?Szerinted?De Te tutira 1 k*rva jó pasi vagy!
Grátz jó pasi??? ***moderálva***, 175 cm, 50 kiló, zsíros hajú pali. Régen komlói volt, most Pécs utcáit koptatja, normális hetero kapcsolata sosem volt. Nőt megszólítani nem mer, itt éli ki a ***moderálva*** komplexusát. Ha elolvasod a kommentjeit simán lejön, hogy egy aluliskolázott p.....t.
Üdv! Jessika,Heni és Kingácska érdekelne. Ha valaki esetleg volt már náluk. Kép alapján mind a három nagyon jó de mivel vidéki vagyok érdekelne melyik milyen. Ha valaki tud infoval szolgálni megköszönném.
Kis buta nagyon vakon tapogatózol,engem lehet nyugodtan kormolni attól még igaz ami igaz--nekem nagyon sok szolgáltatóval jó a kapcsolatom és tudok sok olyan dolgot amit ide megsem írnám,de azt is tudom hogy 10-ből 8 fiatalítja magát--a kézen látszik a kor de az nem azt jelenti hogy nem csinos nőő!!---Még valami--csak azt szoktam kritizálni aki rászolgált---Viki30 nem szolgált rá nálam semmire ,én csak azt mondtam hogy a keze alapján idősebbnek látom!!!---ennyi ---Akinek nem inge ne vegye magára!!!!---további szép napot!!
Helló!
Volt valaki nála: Vadós,Paks???
Kedves Vivienn22 én egy sportos alkat vagyok igaz hogy 70 kg de sportos,nagyon jól érzem magam a bőrömben,abban igazad van hogy heteró vagyok én csak a másik nemet szeretem a nőket,te hogy is vagy ezzel? Ja igen te a nőket is meg a férfiakat is!!...Ezzel semmi baj te tudod mire gerjedsz. Komló szép városka de sajnos soha nem laktam ott. pedig megfordultam pár helyen....vannak normális női kapcsolataim is meg eljárok a magad fajtához is...én így érzem magam jól,úgy hogy van elég tapasztalatom szolgáltató lányok között....többségével nagyon jó a kapcsolatom...megválogatom hogy kihez megyek el privátban kapok elég tanácsot hidd el...egyébbként te is az aranyos kislányok közé tartozol,annak ellenére hogy azt írtam van tőled is szűkebb csajszi---ezt nem bántásnak szántam ---ez tény!!!!további szép estét......
Csak a tárgyilagosság kedvéért.
Viky 30 vendég volt Pécsen és a képei alapján nehézbombázónak tűnt.
Voltam vele és tényleg bombázó, aranyos és hihetetlen , valódi kebleire ölelt, bár teltebb volt, mint vártam.
Mindez nem csökkenti az élmény értékét, csak remélem, elfogadja a barátnői invitálását a jövőben is!
Drága Uraim, aki lemaradt az csak bánhatja. :-)))
Aki meg nem hiszi, járjon utána.:-DD
Grátz te sportos alkat? Na hagyjuk, van egypár sportos alkatú ismerősöm, nem hasonlítasz rájuk! Azt amit rólam írtál nem hat meg, írt már más konkurencia sokkal csúnyábbat rólam. Aki ismer tudja, milyen vagyok, és ezért szeretnek, vagy pont ezért nem, mert nem tetszhetek mindenkinek egyszerre. Amúgy szerintem elég jól ismerjük egymást!
Vivien22--Fogalmad sincs arról hogy én kivagyok,csak lövöldözöl vaktában de nem is kell velem foglalkozni,szeretem ha egy nő kúltúrált módon viselkedik--a véleményem nem változik nincs benne semmi rossz,ha ez bánt téged akkor felejts el--én részemről lezárt az egész!!!!