Áldott,Békés,Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves hírdető hölgynek és a makktársaknak is.
Áldott,Békés,Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves hírdető hölgynek és a makktársaknak is.
KÍVÁND,HOGY MINDAZ,AMIT MA ÉJJEL GONDOLTÁL,
UGYANÚGY IGAZ LEGYEN HOLNAP,S HOLNAPUTÁN.
KÍVÁNJ IGAZI ÜNNEPET,KÍVÁNJ BOLDOGABB ÉLETET.
ÉN PEDIG KÍVÁNOK:
BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYT NEKED!!
Kedves hirdető Leányzók és látogató társaim!
"Karácsony ünnepén
az a kívánságom.
Legyen boldog mindenki
ezen a világon.
Itt is, ott is mindenütt
legyen olyan béke,
mint amilyen bent lakik
az emberek szívébe."
Ezzel a kis idézettel kívánok mindenkinek BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT!
Vigyázzatok a lányokra és szeressétek Őket nagyon, hogy még sokáíg leshessék a kívánságainkat.
Csatlakozni szeretnék én is: Mindenkinek, békés, meghitt karácsonyt kívánok!
Úram köszönöm a hasznost :)
Urak! Bella(20)-val van valakinek tapasztalata, aki meg is osztaná?
Kellemes karácsonyi ünnepeket minden Lánynak és Fórumozónak!!!
Üdv!
Én voltam nála, de igazából nem volt túl emélkezetes. Nekem nem az esetem, de ettől még másnak bejöhet. Normális volt, nem lehúzós, átlagos szolgáltatás.
Köszi
Szép estét :) Remélem Aura az ünnepek után is marad még Pécsen :) Nem szeretném kihagyni :)Esetleg ha valaki volt már vele megoszthatná nagyvonalakban . Köszönöm :)
Ne hagyd ki!
Boldog Karit! :)
Komlói Patríciáról sokmindent meg lehet ám tudni, ha valaki körbenéz egy picikét ;)
Tegnap jöttem haza, kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok, ha tudok holnap megyek boldog új évet kívánni Elizához :)
Kellemes ünnepeket minden Hírdetőnek és Makktársamnak!!
Viviennről csak jót tudok mondani.Nagyon korrekt, mosolygós, kedves lány és roppant szűk. Kávé, üdítő a szobában, figyelmes, jó teste van, csak ajánlani tudom. Nem véletlenűl kedvelik oly sokan... A másik kettőhöz még csak készülök.
Üdv.
Nyergesman!Nagyon uncsi hogy állandóan erről ,az öreg Elizáról áradózól!Szerinted érdekel ez valakit?Ki nem szarja le,hogy megjöttél és hogy kihez mész?
Aura legtöbbször Zalaegerszegen szokott hirdetni, de többször Volt Dunaújvárosban is, meg még itt-ott ahogy nézem. Pécsen csak holnapig lesz az adatlapja szerint.
sziasztok! a komlói patriciárol csak jot tudok irni egy nagyon kedves aranyos nö aki tudja mire van szüksége egy férfinak szoval én teljes mértékben megvagyok elágedve vele ! voltam már töbször nála és mindig megkaptam töle azt amiért mentem!
a többi lánynak üzenném hogy tanulhatnának patriciátol mert igencsak kevés az amit ök adnak azért a pénzért amit f*z*t az ember nekik persze vannak kivételek ezek köszt is !
Én voltam Auránál, most először van Pécsett, de nem sokáig marad.
Kedves, alacsony, fiatal lány, korrekt volt a szolgáltatása. Fél órában benne volt kezdésként egy masszázs, a franciát gumival csinálta (mindent azzal csinál).Lehet vele beszélgetni, én meg voltam vele elégedve, kár, hogy nem marad.