kedves! az aranyláncom többet ér mint te meg az egész életed,meg amit költhetsz magadra,ugy ahogy elkeztél pécsen dolgozni arra se emléxik senki meg arra se fog amikor elvisz a str*cid más városba dolgozni,mert a hideg vizre valot nem keresed meg..
kedves! az aranyláncom többet ér mint te meg az egész életed,meg amit költhetsz magadra,ugy ahogy elkeztél pécsen dolgozni arra se emléxik senki meg arra se fog amikor elvisz a str*cid más városba dolgozni,mert a hideg vizre valot nem keresed meg..
ha befizetne 1 hajo utra,és a hajo elsüjedne,neki nem is adnának mentömellényt mert annyi uszogumi van rajta,hogy fölösleges adni neki a zsir fönttartja..
Valaki tud ajánlani valami jó csajt aki árban is korrekt meg a szolgáltatás is jó????????
Pédé! Patacson rendel az a Kitti és a kolléga nője, nem fogod elhinni, de az a bizonyos
Kíra aki most nagyon próbálja itt fényezni magát fél, hogy nem lesz egy ügyfelük sem.
Ezek után nem csodálom mondjuk. Megértem, hogy arccal nem vállalták a hirdetésüket. (jobb is)
Én kétszer is meggondolom ezek után, hogy arc nélküli, vagy fotógarancia nélküli csajt felkeressek.
Különben Kittivel szerencséd volt nem tudott FOGAZNI francia közben. :)
Most tanulod, a 3-4 éve kiment "XD" smile-t!? :)))))))) A szoli valóban nem helytálló, csak a többi....... Lehet, hogy költesz, de mivel, nem vagy egy egyetemet végzett "ember" valószínű, hogy rossz helyen költesz, rossz dolgokra! :D
A Mecsekoldali magánklinikán vállalnak jóféle, hasznos zsírleszívást.......
Gondolom nem TB alapon. :DDD
Kezdődik... :D :D :D
Már hiányzott. :D
Persze, hogy nem! De ő nagyon, de nagyon sokat költ magára!!!!!!!!!!! Így az a picike össze, ami után, még formája is lenne, mivel edzeni lusta ugye, így megérné neki! Mert ő nagyon, de nagyon sokat költ ám magára! :D :D :D :D :D
Mingyá' jól kimoderálnak majd, ha így folytatod ! :D
De most semmi rosszat nem írtam!!!!!!!!!!!! Csak egy munkás leánykának az egészségére írtam pár megoldást! Hiszen a sok zsír, az egy idő után elzsirosítja az ereket, a szívet stb......! :DDDDD
Valakinek kezd előjönni a szakmai énje... :D
Szóval semmi jelentgetés, maximum egy nagy "köszönöm" Gubásnak ! :D
ohhhhh! Köszönöm! :D :D :D :D :D
Neki(k) kell megköszönni, nem Neked ! :D :D
Jobban belegondolva igen! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD De csak a vékony, igényes nők köszönhetik meg természetben! :DDDDDDDDDDDDDDD
Khhmmm ! :D
De nekik nincs szükségük ilyen tanácsokra...
Ez most bebuktad... :D
Sziasztok!
Pécsi leszbikus vagy biszex csajt keresek szexpartnernek.18 és 25 év között.Én 20 éves vagyok :)
Érdeklődni privátban...:)
Dehogynem! Én minden nőnek adok tanácsot, csak nem mindegyik nőtől fogadok el érte jutalmat! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Igaz gyöngyögyszemem!? :DDDDD
Nagyon sok Boldog Névnapot kívánunk minden Miklósnak és Mikulásnak,
Akik terelgetik a Báránykákat a virgácsukkal!
Ha felkerestek - meghúzzuk a szakállatokat!
Kis Eliza és Eliza